Facebook Pixel Ιστορική πρόκριση για τον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2010-12-17 00:40:00

Ιστορική πρόκριση για τον Άρη

Ιστορική πρόκριση για τον Άρη

Στους «32» του Europa League βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (ΒΙΝΤΕΟ).


Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και πραγματοποίησαν αρκετές ευκαιρίες σε αντίθεση με τους Νορβηγούς, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα μπορούσαν να προηγηθούν με την ευκαιρία του Τόχα στο 13’, αλλά ήταν άτυχοι. Όχι όμως και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Τσέζαρεκ πήρε το… ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Κόκε και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν το 2-0, προκειμένου να «κλειδώσουν» τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το γκολ όμως ήρθε και πάλι στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα στο 92’ ο Φατί μπήκε στην περιοχή σούταρε και έστειλε τους οπαδούς της ομάδας στον... Άρη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης φωνάζει για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δόθηκαν, η μία στο 30’και η άλλη στο 56’. Ωστόσο, ο Αυστριακός διαιτητής της αναμέτρησης είχε άλλη άποψη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags