Facebook Pixel Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή ο Καραβασιλίδης
| 2016-12-04 22:44:00

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή ο Καραβασιλίδης

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή ο Καραβασιλίδης

Ο Γιώργος Καραβασιλίδης με ανακοίνωσή του εκθέτει τους Παπαθανασάκη και Καγιούλη, ενώ τονίζει πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για την «κυανόλευκη» ΠΑΕ!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Καραβασιλίδη αναφέρει:

"Όπως είναι γνωστό, εδώ και ένα μήνα με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της οικογενείας του Ηρακλή, ανέλαβα την πρωτοβουλία να έρθω σε επαφή με τον κ. Παπαθανασάκη, με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ξεπεράσει τα γνωστά προβλήματα και να ενώσουμε την οικογένεια του Ηρακλή.

Από το πρώτο μας τηλεφωνικό ραντεβού του ζήτησα την απομάκρυνση του κ. Καγιούλη και των συνεργατών του, καθώς και επίσης την επάνδρωση των γραφείων της ΠΑΕ με ανθρώπους από την οικογένεια του Ηρακλή , οι οποίοι θα έχουν πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο κ. Παπαθανασακης αν και δεν φάνηκε να έχει αντίρρηση, μου ζήτησε να έρθω σε επαφή με τον κ. Καγιούλη και να του εκθέσω τα παραπάνω. Πράγματι έκανα 3 ραντεβού με τον κ. Καγιούλη και συζητώντας για όλα τα προβλήματα του εξήγησα ότι είναι αντιπαθείς και μη ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ηρακλή και πως η μοναδική λύση γι’ αυτόν είναι να απομακρυνθεί από την ΠΑΕ.

Ο κ. Καγιούλης δεν φάνηκε αρνητικός στην απομάκρυνση του από την ΠΑΕ και μου είπε ότι θα συζητήσει με τον κ. Παπαθανασάκη και θα με ενημερώσουν για την απόφαση του.

Στην τελευταία μας επικοινωνία με τον κ. Παπαθανασάκη το Σάββατο στης 16:30. περίπου, ζήτησε από εμένα και από τους ανθρώπους που εκπροσωπώ, αν μπορούμε να δώσουμε χρήματα για την αποχώρηση του κ. Καγιούλη από την ΠΑΕ.

Η άμεση απάντηση μου ήταν όχι και πως είναι πρόβλημα δικό του. Για όλους τους παραπάνω λόγους επειδή κατάλαβα ότι δεν είχαν σκοπό να υλοποιήσουν τις απαιτήσεις μας, αποσύρομαι.

Η ανακοίνωση μου με σκοπό να πληροφορηθεί όλη η οικογένεια του Ηρακλή την αλήθεια για τις επαφές μου με τον κ. Καγιούλη και κ. Παπαθανασακη.

Επίσης παρακαλώ όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή όλοι μαζί να προστατέψουμε την ομάδα μας.

Τέλος κ. Καγιουλη, κ. Παπαθανασακη μην μας κάνετε να πιστέψουμε ότι επιθυμείτε την καταστροφή και τιμωρία του Ηρακλή εμμένοντας στην απόφαση σας της διεξαγωγής του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα κεκλισμένων τον θυρών."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags