Facebook Pixel Δεν υπάρχει …καπνός στο "μπαμ" που γράφτηκε για Ολυμπιακό – Αλλού θα ρίξει τα εκατομμύρια!
| 2016-12-05 20:50:00

Δεν υπάρχει …καπνός στο "μπαμ" που γράφτηκε για Ολυμπιακό – Αλλού θα ρίξει τα εκατομμύρια!

Δεν υπάρχει …καπνός στο "μπαμ" που γράφτηκε για Ολυμπιακό – Αλλού θα ρίξει τα εκατομμύρια!

Τι συμβαίνει με τη «δυνατή μεταγραφή» που ακούγεται έντονα ενόψει Γενάρη; Σε ποια θέση θα γίνει κίνηση και τι ισχύει με τη... μεταγραφάρα που γράφουν στο εξωτερικό!

Hμεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τις ανοιχτές τρύπες στα ρόστερ τους. Η κατάστασή αυτή έχει ως αποτέλεσμα να ακούγονται άπειρες μεταγραφικές φήμες, οι οποίες άλλοτε έχουν βάση και άλλοτε όχι.

Mια από τις περιπτώσεις που τράβηξαν την προσοχή στη χώρα μας και όχι μόνο είναι η φημολογία ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την πιθανότητα να κάνει κρούση για τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Σαφώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζεται συστάσεις. Διεθνής με 95 συμμετοχές για την εθνική Σερβίας και βασικός δεξιός μπακ της Τσέλσι από το 2008 και έπειτα. Φέτος, πάντως, έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τον Αντόνιο Κόντε με αποτέλεσμα να ακούγεται ότι θα αποχωρήσει από το Λονδίνο.

Στο άκουσμα και μόνο της είδησης ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του σπουδαίου αμυντικού, οι οπαδοί της ομάδας είναι λογικό να ενθουσιαστούν. Ωστόσο, δυστυχώς για αυτούς, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Τη φημολογία για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών προς τον παίκτη ξεκίνησε ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας “Fotomak” που υποστήριξε ότι ο Σέρβος θα φύγει από την Τσέλσι και πως κινούνται για αυτόν τρεις ομάδες της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει και πρόταση από τον Ολυμπιακό!

Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Εκτός από τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει δεδομένα η προσέγγιση και η απόκτηση ενός τόσο φτασμένου άσου, υπάρχει και πιο συγκεκριμένος λόγος που η υπόθεση αυτή δεν θα προχωρήσει. Αυτός έγκειται στο ότι ο Σέρβος θα αξιώσει μεγάλο συμβόλαιο, σίγουρα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν το συζητάει καν να δώσει τόσα πολλά χρήματα για την απόκτηση αμυντικού. Η οικονομική υπέρβαση δεν αποκλείεται να γίνει για παίκτη άλλης θέσης, ωστόσο μην περιμένετε οι Ερυθρόλευκοι να κάνουν το «μπαμ» με αμυντικό.

Αν φύγει ο Ιντέγιε, με τη μεγάλη πρόταση που κυκλοφορεί ότι θα έρθει τον Γενάρη και για την οποία σας ενημερώσαμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ, τότε είναι πολύ πιθανό, να ...πέσει χρήμα για έναν βαρβάτο επιθετικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags