Facebook Pixel Νέο ρεσιτάλ Γκώνια: "Επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ η Καλλιθέα"!
| 2016-12-05 22:16:00

Νέο ρεσιτάλ Γκώνια: "Επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ η Καλλιθέα"!

Νέο ρεσιτάλ Γκώνια: "Επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ η Καλλιθέα"!

Παρά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, ο Έλληνας τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του σε σημείο... υπερβολής!

Ο Τάκης Γκώνιας έχει δηλώσει πολλάκις τη φετινή σεζόν ότι στην Καλλιθέα γίνεται τρομερή δουλειά και πως η ομάδα του παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Η γνώμη του δεν άλλαξε ούτε από την αποψινή ήττα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, καθώς ο Έλληνας προπονητής δήλωσε -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ότι το επίπεδο ποδοσφαίρου που αποδίδει η ομάδα του, το βλέπουμε μονάχα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Η συνέχεια ανήκει σε αυτά τα παιδιά και αξίζει στον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας να έρθει να τα παρακολουθήσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που το βλέπουμε τις Τρίτες, τις Τετάρτες και τις Πέμπτες στην τηλεόραση».

«Απόψε είμαι πολύ στεναχωρημένος και όχι γιατί χάσαμε. Διότι ο τραυματισμός του Μάκο φαίνεται ότι είναι σοβαρός. Του Διονύση όχι τόσο. Άκουσα στο τέλος τις δηλώσεις του Παναγιώτη, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης μου.Θέλω να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι όλες οι ομάδες που έχει προπονήσει, μου αρέσουν. Νομίζω τα είπε όλα.

Αν κάνω μια ανασκόπηση σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί στις συνεντεύξεις Τύπου μετά από τα παιχνίδια μας, θα θυμηθώ τον προπονητή του Απόλλωνα στο πρώτο παιχνίδι να λέει ότι η ομάδα του έπαιξε ποδόσφαιρο αλάνας. Στη 2η αγωνιστική που κερδίσαμε Παναιγιάλειο, ο προπονητής τους είπε ότι η Καλλιθέα ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Στο τρίτο ματς που χάσαμε 5-3 από τον Αγροτικό, θυμάμαι τον κ. Νεντίδη να λέει ότι η Καλλιθέα μπορεί να σου βάλει γκολ ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα και να σου βάλει γκολ χωρίς να την πειράξεις. Και σήμερα, ακούμε αυτά από τον Παναγιώτη Διλμπέρη.

Η ομάδα μας είναι κάθε αγωνιστική και καλύτερη. Ναι, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Η συνέχεια ανήκει σε αυτά τα παιδιά και αξίζει στον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας να έρθει να τα παρακολουθήσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που το βλέπουμε τις Τρίτες, τις Τετάρτες και τις Πέμπτες στην τηλεόραση.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Εύχομαι να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί. Είμαι συγκινημένος. Όταν είδα τον Μάκο και του είπα "πάμε παρακάτω αγόρι μου", μου απάντησε: "Δεν είμαι στεναχωρημένος για το πόδι μου, γιατί χάσαμε". Είμαι πολύ υπερήφανος που προπονώ αυτά τα παιδιά. Ο Μπέλης έχει μια σύσπαση. Ο Μάκο χτύπησε στο γόνατο στην τελευταία φάση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags