Facebook Pixel "Είναι ο μόνος άντρας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο"
| 2016-12-06 22:04:00

"Είναι ο μόνος άντρας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

"Είναι ο μόνος άντρας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ), Ανδρέας Μαλάτος μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την προσφυγή που κατέθεσε κατά της νομιμότητας της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μαλάτος στον ArenaFM 89.4:

«Να πω ότι δεν δικάστηκε η προσφυγή τώρα , δικάστηκε αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής . Η προσφυγή θα δικαστεί στις 9 του μηνός . Αύριο θα βγάλει ο δικαστής την προσωρινή διαταγή, η οποία πιθανολογώ ότι θα ορίσει την ίδια την επιτροπή εξομάλυνσης ως προσωρινή διοίκηση. Ήταν μια πρόταση που έκαναν και οι ίδιοι και συνήνεσα και εγώ γιατί δεν με ενδιαφέρει να γίνω ούτε πρόεδρος της ΕΠΟ ,ούτε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ. Εμένα με ενδιαφέρει να υπάρχει μια προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ που να είναι νόμιμη, να είναι διορισμένη από ένα Ελληνικό δικαστήριο και όχι από την FIFA».

Για τη διαγραφή του από το Ηράκλειο: «Εγώ δεν εκπροσωπώ κάποια ομάδα, υπήρξα μέλος του σωματείου και ως μέλος έκανα την προσφυγή όπως είχα δικαίωμα. Δεν εκπροσώπησα το Ηράκλειο σε αυτή την διαδικασία. Με διαγράψανε και το έμαθα σήμερα αλλά δεν παίζει κανέναν ρόλο στην υπόθεση. Οι άνθρωποι θεωρώ ότι εκβιαστήκανε από την ΕΠΟ. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία στο Ηράκλειο, ένα σωματείο που εγώ δημιούργησα. Αυτοί οι εκβιασμοί από την ΕΠΟ κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουνε».

Τι θέλετε να πετύχετε με αυτό;

«Η ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να πορεύονται σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος. Ούτε παράγοντας θέλω να γίνω, ούτε βουλευτής . Δεν θέλω αξιώματα, όμως δεν ανέχομαι να παραβιάζεται το σύνταγμα στην χώρα μου και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα».

Για τον Βίκτορα Μητρόπουλο: «Ούτε ο κ.Μητρόπουλος θεωρώ ότι ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ αν και πιστεύω ότι είναι ο μόνος που θα του άξιζε να είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ. Είναι ο μόνος άντρας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags