09/12/16 - 19:01

Ανακοινώθηκε ο νέος ρόλος του Βρύζα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Διαβάστε σε τι θέση θα βρίσκεται πλέον.

Ανακοινώθηκε ο νέος ρόλος του Βρύζα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
23.742views 0shares

Με σχετική ανακοίνωσή της, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ο Ζήσης Βρύζας αναλαμβάνει το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού, η οποία, μεταξύ άλλων, έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο, σε πλήρη σύνθεση, και ελήφθησαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις.

- Ο κ. Ζήσης Βρύζας αναλαμβάνει εφεξής το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού. Ο κ. Βρύζας θα παραδώσει άμεσα στην ΠΔΕ εισήγηση αναδιάρθρωσης της Διεύθυνσης, η οποία έχει, μεταξύ άλλων, και την ευθύνη διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΠΔΕ αποφάσισε την αναβάθμιση της εποπτείας της Διεύθυνσης, προκειμένου, υπό καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας και στελέχωσης, να προασπιστεί συνολικά η αξιοπιστία των διοργανώσεων της.

- Εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υποψηφιότητα για τακτικός εκπρόσωπος κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ε. Γραμμένος και για αναπληρωματικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Π. Παπαχρήστος.
Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016.

- Έγινε δεκτή η αίτηση άρσης της διαγραφής του σωματείου «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση», μετά την πρόσθετη παρέμβασή του υπέρ της ΕΠΟ στην πρόσφατη εκδίκαση προσφυγής εις βάρος της ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ