Facebook Pixel Απειλές Original σε παίκτες στα Σπάτα - Διαβάστε τι τους είπαν!
| 2016-12-09 19:22:00

Απειλές Original σε παίκτες στα Σπάτα - Διαβάστε τι τους είπαν!

Απειλές Original σε παίκτες στα Σπάτα - Διαβάστε τι τους είπαν!

Στα... χνάρια των οργανωμένων του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ κινήθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ που πήγαν στα Σπάτα εκτοξεύοντας... απειλές!

Εξελίξεις είχαμε σήμερα το απόγευμα στην ΑΕΚ αφού αντιπροσωπεία της Οriginal 21 αποτελούμενη από 50-60 άτομα μετέβη στα Σπάτα προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και τον Ζοσέ Μοράις για την παρουσία της "Ένωσης" τον τελευταίο καιρό.

Όλα εξελίχθηκαν σε πολύ ήρεμους τόνους, καθώς δεν υπήρξε κάποιο παρατράγουδο, ενώ με την αποχώρηση των οπαδών πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Πάντως, μπορεί η Original 21 να μίλησε σε ήπιους τόνους προς τους παίκτες και τον προπονητή, ωστόσο τους προειδοποίησε ότι αν δεν έρθουν συνεχόμενες νίκες, τότε θα ξαναπάνε στα Σπάτα κι αυτή τη φορά, όχι για καλό...

«Να μην επαναληφθεί αντίστοιχη εικόνα με αυτή των προηγούμενων αγώνων. Νίκες και μόνο νίκες στη συνέχεια γιατί διαφορετικά την επόμενη φορά που θα μας δείτε εδώ δεν θα είναι για καλό», ήταν μερικές από τις ατάκες που ειπώθηκαν από τους οργανωμένους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags