Facebook Pixel Ουζουνίδης: «Να τι είπα στους παίκτες μου πριν την σέντρα»
| 2016-12-11 23:10:00

Ουζουνίδης: «Να τι είπα στους παίκτες μου πριν την σέντρα»

Ουζουνίδης: «Να τι είπα στους παίκτες μου πριν την σέντρα»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού εξήγησε γιατί έμεινε ευχαριστημένος, παρά τη μέτρια απόδοση των παικτών του στο Περιστέρι, ενώ αποκάλυψε τα όσα είπε στα αποδυτήρια πριν την σέντρα.

Η δήλωση του 48χρονου προπονητή στην κάμερα της Nova: «Εδώ μέσα στο Περιστέρι παραδοσιακά δυσκολευόμαστε πολύ, αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς απόψε. Όπως είπαμε και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μέσω της προπόνησης. Υπάρχει ποιότητα τέτοια που μας επιτρέπει να θεωρούμε ότι μπορούμε να βγάλουμε καλά στοιχεία. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτοί οι τρεις βαθμοί κρατάνε την ψυχολογία μας σε υψηλό επίπεδο, είπα στους ποδοσφαιριστές μου και πριν από τη σέντρα ότι είμαστε πιο ποιοτικοί, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε επίσης στο τακτικό επίπεδο και στο κομμάτι του τρεξίματος κόντρα στον Ατρόμητο. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση, δούλεψαν καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όσο περνάει ο καιρός με δουλειά στην προπόνηση, θεωρώ ότι τα πράγματα θα γίνονται ακόμα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags