12/12/16 - 13:40

Από την Τρίπολη στη Μαλαισία!

Ο Νίκο Φερνάντες αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης παίρνοντας μεταγραφή για ομάδα της Μαλαισίας

Από την Τρίπολη στη Μαλαισία!
49.059views 0shares

Ο Αργεντινός μέσος, έκανε αποδεκτή την πρόταση της Johor Darul Ta'zim και αφού εξασφάλισε και τη συγκατάθεση του Αστέρα, αποχαιρετά μετά από 2.5 χρόνια την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, έχοντας 64 συμμετοχές και 9 γκολ.

«Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Nico Fernandez τόσο για όλα όσα προσέφερε αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ όσο και για το χαρακτήρα και το ήθος του στην καθημερινή του παρουσία στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αστέρας Τρίπολης ενώ ο Φερνάντεζ αποχαιρέτησε την ομάδα με τις παρακάτω δηλώσεις:

"Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν μία πρόταση που δεν μπορούσα να απορρίψω. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. Για μένα η Τρίπολη θα είναι πάντοτε η πιο όμορφη ποδοσφαιρική μου ανάμνηση. Οι άνθρωποι της πόλης, οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Εύχομαι και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα βρει άμεσα τα αποτελέσματα που της ταιριάζουν προκειμένου να φτάσει και πάλι ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΑΣΤΕΡΑ και κυρίως τον κ. Ελευθερόπουλο, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και κατάφερα να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες...". 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ