Facebook Pixel Mεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό!
| 2016-12-14 21:28:00

Mεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό!

Mεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό!

Ένας παίκτης που οι Πράσινοι είχαν κοντέψει να... ξεχάσουν, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα!

Έτοιμος να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι ο Ράσμους Τελάντερ μετά από οκτώ μήνες αποχής από την αγωνιστική δράση!

Ο Δανός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και όλα δείχνουν πως θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα σε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη ίσως να μην είναι αρκετή στο Τριφύλλι, εάν το έτερο ματς του ομίλου μεταξύ Ηρακλή και ΟΦΗ έρθει ισόπαλο.

Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι στη Ριζούπολη, μετά το τέλος της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την αναμέτρηση.

Εκτός έμειναν -μεταξύ άλλων- οι Ζέκα, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Μολέντο και Οδυσσεάς Βλαχοδήμος για να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ την Κυριακή.

Αναλυτικά, η αποστολή: 

Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μπεργκ, Μαρινάκης, Λουντ, Τελάντερ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Λέτο, Βιγιαφάνιες, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρέις, Ρινάλντι, Εμποκού, Πίσπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags