Facebook Pixel «Τρελάθηκαν» στον Ολυμπιακό με το... θαύμα του Κυπέλλου!
| 2016-12-16 10:41:00

«Τρελάθηκαν» στον Ολυμπιακό με το... θαύμα του Κυπέλλου!

«Τρελάθηκαν» στον Ολυμπιακό με το... θαύμα του Κυπέλλου!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να προκρίθηκε με άνεση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, παίρνοντας τρεις νίκες στον όμιλο, όμως στο Λιμάνι δεν έμειναν αδιάφοροι από την... ομορφιά του ποδοσφαιρικού αγώνα της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Παναθηναϊκό. Και όχι μόνο!

Οι Πράσινοι προκρίθηκαν μάλλον ανέλπιστα στην επόμενη φάση, νικώντας με 4-3 εκτός έδρας αν και έχαναν με 2-0 στο ημίχρονο, ενώ την ίδια ώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Ηρακλής που πήγαινε για δύο αποτελέσματα κατάφερε να χάσει (σχεδόν) με κάτω τα χέρια από τον ΟΦΗ, με συνέπεια «να βγάζουν καπνούς» στο Λιμάνι και να ειρωνεύονται... φουλ τους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου και συμμάχους στην τρόικα καταπολέμησης της κυριαρχίας του Ολυμπιακού, τους οποίους όμως στην Πλατεία Αλεξάνδρας αποκαλούν περιπαικτικά και ως «συμμάχους της φάπας»!

Ας δούμε για ποιους λόγους είχαν όρεξη για ειρωνείες και έξυναν τα νύχια τους για καβγά χθες στον Πειραιά.

Αρχικά, από τον Ολυμπιακό ήταν οργισμένοι για όσα συνέβησαν ταυτόχρονα σε Ριζούπολη και Ηράκλειο και εξέφραζαν απορίες και ερωτηματικά για το τί θα είχε συμβεί σε επικοινωνιακό επίπεδο, αν στη θέση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ολυμπιακός και αν ο πρόεδρος του Ηρακλή είχε φιλοξενηθεί λίγες μέρες πριν από τα κρίσιμα ματς πρόκρισης σε κανάλι συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Όπως συνέβη, δηλαδή, τη Δευτέρα με τον Σ. Παπαθανασάκη, ο οποίος για δύο και πλέον ώρες βρισκόταν στο στούντιο του ΣΚΑΪ, συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, έχοντας διαρκώς δίπλα του τον φερόμενο ως επίδοξο να εμπλακεί στα διοικητικά της πράσινης ΠΑΕ, μεγαλοδικηγόρο, Τάκη Μπαλτάκο.
Παράλληλα και στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι αναφορές από το Λιμάνι πως «ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση με ένα γκολ οφσάιντ», ενώ αναρωτιούνταν στον Πειραιά για το αν «υπάρχει, άραγε, αλλοίωση αποτελέσματος και βαθμολογίας στο Κύπελλο»...

Την ίδια ώρα, από τον Ολυμπιακό έκαναν αναφορές και στην εκλογική μάχη της ΕΠΣ Κέρκυρας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη χωρίς να πάρει ιδιαίτερη έκταση από τα Μίντια. Κι αυτό μάλλον γιατί επικράτησε η παράταξη του νυν προέδρου, Παναγιώτη Ποζίδη και δεν έγινε... ανατροπή του. Στον Ολυμπιακό τα είχαν με τον άλλοτε μεγαλομέτοχο της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Γιώργο Λιμπάντση, κάνοντας λόγια για... «ξεγυρισμένη σφαλιάρα και συντριβή του υπηρέτη της συμμαχίας, Λιμπάντση, στις εκλογές της Κέρκυρας»...

Κατά τα τ’άλλα στον Ολυμπιακό ήταν άπαντες απόλυτα ικανοποιημένοι, ενθουσιασμένοι και περήφανοι για όσα όμορφα έγιναν στη Σπάρτη από τους εκεί οπαδούς του Ολυμπιακού κατά την υποδοχή της ομάδας, αλλά και για το ότι έβαλαν γερή... πλάτη στις επιθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αποτέλεσμα να τον εξωθήσουν σε φυγή από τα διοικητικά της ομάδας της Λακωνίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags