Facebook Pixel Θα δούμε τον Μανθάτη αύριο;
| 2016-12-17 10:01:00

Θα δούμε τον Μανθάτη αύριο;

Θα δούμε τον Μανθάτη αύριο;

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός διεκδικεί στα ίσα θέση στην 11άδα του αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (15.00), ενώ ο Βιάνα θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μποτία

Σεμπά και Ελιουνούσι δεν θα παίξουν αυτή τη φορά μαζί, καθώς ο Νορβηγός θα απουσιάσει λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη θέση του διεκδικούν οι Φελίπε Πάρντο και Γιώργος Μανθάτης, που επιβραβεύονται για την παρουσία τους στον αγώνα Κυπέλλου με τη Σπάρτη. Ο Κολομβιανός έχει τον πρώτο λόγο έναντι του νεαρού, που πάντως σε κάθε περίπτωση αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Βιάνα θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μποτία στο κέντρο άμυνας στο πλευρό του Μποτία, ο Φιγκέιρας θα είναι δεξιός μπακ και για τα αριστερά έχει μικρό προβάδισμα ο Ρέτσος αντί του Ντε Λα Μπέγια. Η δυάδα των Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς στο κέντρο δεν σπάει, ενώ ο Φορτούνης θα κινείται μπροστά τους, με τον Σεμπά στα αριστερά.

Με την απουσία του Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Καρντόσο, παρότι κι αυτός χθες πονούσε από διάφορα χτυπήματα που δέχτηκε στο ματς Κυπέλλου. Ο Καπίνο είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά λογικά ο Λεάλι θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags