Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Ελευθερόπουλου για Ηρακλή και Πανιώνιο!
| 2016-12-18 21:58:00

Φοβερή ατάκα Ελευθερόπουλου για Ηρακλή και Πανιώνιο!

Φοβερή ατάκα Ελευθερόπουλου για Ηρακλή και Πανιώνιο!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για την ισοπαλία του Αστέρα στο Καυτανζόγλειο κάνοντας ειδική μνεία στην φετινή προσπάθεια του Ηρακλή, αλλά και του Πανιωνίου!

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Αρκάδων:

«Εύχομαι ότι καλύτερο στον Ηρακλή. Μαζί με τον Πανιώνιο είναι οι αγαπημένες μου ομάδες στην Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καλά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Θα πρέπει να παίζουμε με βάση τη δυναμική μας. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε η ομάδα που είμαστε. Είχαμε υπομονή, φτιάξαμε ευκαιρίες και θα έπρεπε να προηγηθούμε.

Αν εξαιρέσουμε το σουτ του Λεοζίνιο ο Ηρακλής δεν είχε φάσεις και τρώμε γκολ από το πουθενά. Σε μία δύσκολη συνθήκη δείξαμε ψυχικά αποθέματα ισοφαρίσαμε και κρατάμε τον βαθμό. Εννιά παιχνίδια έχουμε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες. Δεν είναι κακός αλλά ούτε και καλός. Θέλουμε να δουλέψουμε πολύ»
, τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ξανά στον Ηρακλή, λέγοντας: «Υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα που έχουν κάτι το διαφορετικό. Εδώ ανήκει ο Ηρακλής. Ελπίζω να βρεθεί κάτι καλό για να είναι ψηλά και πάλι. Όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο που όλα είναι ο καθρέπτης της ζωής μας δεν μπορείς να ξέρεις σε τι να προσδοκάς. Δύσκολα εκπλήσσομαι από το τι συμβαίνει και στη ζωή και στον αθλητισμό. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί κάτι καλό για τον Ηρακλή».

Οσο για το τι πρέπει να αλλάξει στην δική του ομάδα, είπε: «Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις. Έχουμε υψηλά ποσοστά κατοχής, έχουμε πολλές φάσεις και όμως δεν σκοράραμε. Πρέπει να το βελτιώσουμε. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά όλα γίνονται για το γκολ και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Θέλουμε βελτίωση στο γκολ γιατί αποτέλεσμα είναι στο μικροσκόπιο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags