Facebook Pixel Ατάκα-φωτιά από παίκτη της ΑΕΚ: "Καλύτερος ο Μοράις από τον Κετσπάγια"!
| 2016-12-19 17:14:00

Ατάκα-φωτιά από παίκτη της ΑΕΚ: "Καλύτερος ο Μοράις από τον Κετσπάγια"!

Ατάκα-φωτιά από παίκτη της ΑΕΚ: "Καλύτερος ο Μοράις από τον Κετσπάγια"!

Ποδοσφαιριστής της Ένωσης... "έδωσε" τον παλιό προπονητή της ομάδας, ενώ μίλησε και για το πώς περνάει στους "κιτρινόμαυρους"

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της χώρας του «diarioelpueblo.com.uy», παραχώρησε ο Χοσέ Μανουέλ Ντίας. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ που έχει γράψει μόλις δύο συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ (στο Κύπελλο με Λαμία και Κέρκυρα) μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στο να προσαρμοστεί στην Ενωση, αλλά και την χώρα μας.

«Η γλώσσα (σ.σ. τα ελληνικά) είναι δύσκολη και τα αγγλικά μου δεν είναι σε καλό επίπεδο. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη σήμανση όταν κινούμαι στους δρόμους στους δρόμους, καθώς το αλφάβητο τους είναι διαφορετικό. Οταν πηγαίνω για φαγητό έξω, αναγκάζομαι να πάω στα τουριστικά μέρη, προκειμένου να βρω μενού στα αγγλικά. Εν τέλει ωστόσο καταφέρνεις να γίνεις κατανοητός».

Στη συνέχεια ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είπε για την παρέα που κάνει με τον «κολλητό» του στην ΑΕΚ, Πατίτο Ροντρίγκες: «Κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί, και όπως εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι λένε οι άλλοι, έτσι κι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τι λέμε εμείς. Φυσικά στην προπόνηση υπάρχει μεταφραστής».

Οσον αφορά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ο Ντίας είπε: «Ως τώρα έχω αγωνιστεί λίγο επειδή προτιμάται ο Ντίντακ Βιλα, οποίος βρίσκεται στην ΑΕΚ από πέρσι, ενώ έχει αγωνιστεί στις Εσπανιόλ, Μίλαν και Μπέτις. Εγώ προσπαθώ να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα».

Εξάλλου, ο Ντιάς μίλησε με θετικά λόγια για τον Ζοσέ Μοράις: «Προπονητής μου στην ΑΕΚ είναι ο Πορτογάλος Ζοσέ Μοράις, ο οποίος ήταν βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο στις Πόρτο, Τσέλσι, Ιντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Εχει μια διαφορετική, πιο άμεση προσέγγιση προς εμάς τους παίκτες, σε σχέση με τον προηγούμενο τεχνικό Τιμούρ Κετσπάγια».

«Η πορτογαλική προπονητής είναι ο Ζοσέ Μοράις, ο οποίος ήταν βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο στην Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει μια άλλη εγγύτητα σε σχέση με τον παίκτη που είχε το προηγούμενο προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags