Facebook Pixel "Νιώθουμε σαν να χάσαμε"...
| 2016-12-19 23:20:00

"Νιώθουμε σαν να χάσαμε"...

"Νιώθουμε σαν να χάσαμε"...

Ο Πατίτο Ροντρίγκες, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως η ομάδα του νιώθει σαν να έχασε έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. 

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σας και καλές γιορτές. Είναι πολύ περίεργη η αίσθηση που έχουμε. Η ομάδα έτρεξε, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά νιώθουμε σαν να χάσαμε.

Το πιο σύνηθες είναι ότι όταν μια ομάδα μένει με δέκα η εικόνα να είναι χειρότερη. Εμείς ήμασταν καταπληκτικοί, κάναμε ευκαιρίες και μας θυμώνει το πώς τελείωσε το ματς και δεν κερδίσαμε από μία φάση που ήταν οφσάιντ.

Δεν έχω καμία αμφιβολία για το αν παίζουμε έτσι σε όλα τα ματς θα κερδίσουμε τα υπόλοιπα 18 ματς. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που έχει πολλά κοινά με την Αργεντινή, όταν κάποιος από τη Λατινική Αμερική καλείται να παίξει στην Ευρώπη ρωτάει, εγώ μίλησα με αρκετούς και με τον Καμπιάσο και άκουσα τα καλύτερα απ’ όλους.

Όλοι προσπαθούν το καλύτερο για να είμαι καλά και τους ευχαριστώ.  Προτιμώ να αγωνίζομαι στα αριστερά, στην πτέρυγα και πάνω στη γραμμή και να μπορώ να συγκλείνω προς τα μέσα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags