Facebook Pixel Τρελό ξέσπασμα Αρδίζογλου: Το φάρδος του ΠΑΣ, "τι έδωσε ο μ..." και η ...γκόμενα του Μουρίνιο στην ΑΕΚ
| 2016-12-20 10:30:00

Τρελό ξέσπασμα Αρδίζογλου: Το φάρδος του ΠΑΣ, "τι έδωσε ο μ..." και η ...γκόμενα του Μουρίνιο στην ΑΕΚ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρελό ξέσπασμα Αρδίζογλου: Το φάρδος του ΠΑΣ, "τι έδωσε ο μ..." και η ...γκόμενα του Μουρίνιο στην ΑΕΚ

Φωτοβολίδες ευθείας βολής ρίχνει ο παλαίμαχος μέσος για τα ..."τρελά πράγματα που τα βλέπεις μόνο στην Ένωση"! Τι λέει για την κόκκινη Αραβίδη και τι για τον επόπτη στο 1–1;

Είμαι απογοητευμένος από τα Γιάννινα. Περίμενα μία ομάδα πολύ καλή. Έλεγαν ότι έχει φοβερές δυνατότητες και εφαρμόζει ένα πολύ επιθετικό σύστημα, αλλά εγώ δεν το είδα αυτό στο ΟΑΚΑ. Ήταν με παίκτη παραπάνω και έπαιζαν λάθος. Είδα τα Γιάννινα χωρίς προπονητή. Για μένα η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη τους και επικράτησε σε όλους τους τομείς. Στο τέλος ο προπονητής της ΑΕΚ ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα και καλά έκανε ο άνθρωπος. Δυστυχώς όμως τα Γιάννινα με την τύχη και το φάρδος που είχανε πήρανε τον βαθμό.

Ήταν δύσκολη η φάση για τον διαιτητή. Προηγουμένως είχε ακυρωθεί γκολ (δικαίως) για τον ίδιο λόγο και μετά ένα πλήθος παικτών βρίσκονταν μπροστά και δεν φαινόταν πως ήρθε η μπάλα στα πόδια του σκόρερ. Εκεί μπερδεύτηκε ο λάινσμαν, δεν είχε πρόθεση.

Όσον αφορά την αποβολή του Αραβίδη, θέλω να πω, ότι όταν είσαι έξω από τον χορό βγάζεις πολύ εύκολα συμπεράσματα. Μέσα στο γήπεδο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Αραβίδης είδε τον αντίπαλό του να διαμαρτύρεται, εκείνος νόμιζε ότι δεν έκανε τίποτα και πάνω στα νεύρα του αντέδρασε έτσι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και νεύρα. Την Κυριακή ήταν ο Ζέκα του Παναθηναϊκού, σήμερα ο Αραβίδης, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Αυτά συμβαίνουν. Εύκολο να κρίνεις εκτός γηπέδου...

Μου θυμίζει τις δύο κάρτες κόκκινες που είχα φάει όταν έπαιζα εγώ μπάλα. Στην πρώτη έκανε ο Παπαϊωάννου μία κεφαλιά η μπάλα πήγαινε μέσα στα δίχτυα και ένας αντίπαλος την έβγαλε με το χέρι. Γυρίζω τότε πίσω εγώ, τρέχω να διαμαρτυρηθώ και πριν φτάσω σκοντάφτω και πέφτω μπροστά του. Αμέσως με απέβαλλε χωρίς να πω τίποτα, νόμιζε ότι θα τον χτυπούσα. Έχω φάει ένα εκατομμύριο κλωτσιές, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ και αποβλήθηκα χωρίς λόγο. Σε μια άλλη φάση, θυμάμαι, είχα περάσει 10 νοματαόυς, γύρισα την μπάλα, εγώ βγήκα άουτ ο Βλάχος σκόραρε και με έβγαλε ο βοηθός οφσάιντ! Δεν υπάρχει αυτό. Και επειδή γύρισα και είπα για τον λάινσμαν, "τον μαλάκα τι έδωσε", ο διαιτητής με άκουσε δίπλα και μου έβγαλε κάρτα, 7 αγωνιστικές τιμωρία έφαγα.

Επαναλαμβάνω, το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Τότε που αποβλήθηκα κερδίσαμε 7-0 όχι 1-1 που ήταν τώρα και αγκομαχούσαν να πάρουν το παιχνίδι.

Είναι απαράδεκτα πράγματα γι' αυτούς που διοικούν την ΑΕΚ να παίρνουν τον έναν και τον άλλον και μετά να τον διώχνουν. Δεν μπορείς να κάνεις έτσι ομάδα. Το λάθος ήταν που έφαγαν τον Δέλλα. Μια χαρά ήταν για την ΑΕΚ. Μετά έφεραν τον Κετσπάγια και τον καθάρισαν σαν αβγό. Τώρα ήρθε η σειρά του κολλητού του Μουρίνιο. Ε, αν είσαι, δηλαδή, και γκόμενα του Special One πρέπει να έρθεις και στην ΑΕΚ; Τρελά πράγματα! Και αυτά τα βλέπεις μόνο στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχει σεβασμός στα παιδιά που έχουν παίξει στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags