Facebook Pixel Ο Βαρούχας για Αραβίδη, πέναλτι και το γκολ του ΠΑΣ!
| 2016-12-20 13:42:00

Ο Βαρούχας για Αραβίδη, πέναλτι και το γκολ του ΠΑΣ!

Ο Βαρούχας για Αραβίδη, πέναλτι και το γκολ του ΠΑΣ!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις φάσεις που στιγμάτισαν τον χθεσινό αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την αποβολή του Αραβίδη: «Το παράπτωμα το οποίο κάνει ο Αραβίδης με την κουτουλιά είναι σίγουρα κόκκινη κάρτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Τον είδα με υπερβολικά νεύρα εκείνη τη στιγμή. Είχε υπερβολική ένταση από όλα αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα ίσως και για αυτό ενήργησε έτσι». 

Για τη φάση στο 19’ που κόβεται με οφσάιντ ο ΠΑΣ: «Στο 19ο λεπτό υπάρχει μία φάση στην οποία ο βοηθός Κωσταράς, ανακόπτει επίθεση του ΠΑΣ, ενώ δεν θα έπρεπε να το κάνει, αφού ο παίκτης καλυπτόταν».

Για το πέναλτι του Πατίτο: «Στη φάση αυτή βάζει το χέρι ο Μπουκουβάλας, ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ φαίνεται έξυπνος σε αυτή τη φάση, αφού πέφτει και δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή να δώσει το πέναλτι. Είναι μια απόφαση για την οποία δεν μπορούμε να πούμε αν τον τράβηξε πολύ ή λίγο. Σίγουρα υπάρχει επαφή».

Για το γκολ του Πέκχαρτ: «Δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που να λέει για πλεονέκτημα σε ανατροπή στην περιοχή. Αν υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα στη φάση, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση, τότε το γκολ μετράει κανονικά. Αν δείτε, ο βοηθός φεύγει από το κόρνερ που βρίσκεται και έχει μπει μέσα για το πέναλτι. Σε αυτή τη φάση πρέπει ο διαιτητής να έχει την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα μπει γκολ. Ο κανονισμός δεν λέει για πειθαρχική ποινή. Αν δεν έμπαινε γκολ θα ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα φυσικά. Αν ας πούμε όμως η μπάλα έβγαινε άουτ, θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στην παράβαση. Φέρθηκε έξυπνα ο διαιτητής» 

Για το γκολ του Μαμπουλού: «Ο Μαμπουλού στη φάση αυτή είναι ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ. Αν δείτε η μπάλα πηγαίνει από προβολή παίκτη των Ιωαννίνων. Όμως αν έβρισκε παίκτης της ΑΕΚ την μπάλα και αυτή η μπάλα στον παίκτη των Ιωαννίνων τότε θα ήταν κακό παίξιμο, άρα δεν θα υπήρχε κάτι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags