Facebook Pixel "Αν πιάσει καλή απόδοση o ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να τον παίξεις"
| 2016-12-20 21:34:00

"Αν πιάσει καλή απόδοση o ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να τον παίξεις"

"Αν πιάσει καλή απόδοση o ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να τον παίξεις"

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την κλήρωση του Κυπέλλου που τους βρίσκει αντιμέτωπους με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στον «δικέφαλο» αλλά και στον Άρη, όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν

Όσα είπε ο Γιώργος Κούσας στον ArenaFM 89.4:

Για τον Παναιτωλικό: «Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη , βρισκόμαστε σε πολύ δρόμο και ευελπιστούμε ότι θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Ο στόχος μας καταρχήν είναι να σωθεί η ομάδα, για πρώτη φορά πέρασε ο Παναιτωλικός στην επόμενη φάση και θα είναι πολύ καλό αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε».

Αναφορικά με την κλήρωση: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας , ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Θα γίνει πάντως καλό παιχνίδι».

Για την ήττα στην Τούμπα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός, χάσαμε με 2-0, σκορ το οποίο θεωρώ ότι αδικεί τον ΠΑΟΚ».

Για τις διαφορές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, ένας κακός Ολυμπιακός μας κέρδισε προχθές. Υπάρχει καλό υλικό και παρότι βρέθηκε σε κακή βραδιά μας έβαλε τρία γκολ. Έχει καλό έμψυχο υλικό και για αυτό το λόγο θεωρώ ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλός, αλλά δεν έχει βρει σταθερή πορεία και δεν έχει διάρκεια, με αποτέλεσμα να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν πιάσει καλή απόδοση, δεν μπορείς να τον παίξεις. Δεν πιστεύω πάντως ότι θα τα παρατήσει και θα χτυπήσει όσο ψηλότερα μπορεί».

Τον Άρη τον παρακολουθείς;

«Τον παρακολουθώ βεβαίως , έχει δύσκολη κλήρωση αλλά θα το παλέψει καθώς είναι μεγάλη ομάδα. Με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να κλείσεις την καριέρα σου στον Άρη;

«Όχι , δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο, είμαι πολύ καλά εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags