Facebook Pixel Ώρα Τζιμπούρ με τα Χανιά;
| 2016-12-21 11:46:00

Ώρα Τζιμπούρ με τα Χανιά;

Ώρα Τζιμπούρ με τα Χανιά;

Εμφαση στα τελειώματα τα φάσεων έδωσε χθες ο Νίκος Αναστόπουλος, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τα Χανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μπορεί η ομάδα πλέον να βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο «αλενατόρε» όμως δεν εφησυχάζεται , χωρίς ωστόσο να δείχνει ακόμα τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους Κρητικούς. Οι δοκιμές βέβαια δεν έλειψαν και μία από αυτές περιελάμβανε δίδυμο Ιλιτς-Τζεμπούρ στην επίθεση.

Ο 58χρονος τεχνικός δοκίμασε τους δύο παίκτες στην κορυφή σε ρόμβο, περισσότερο ως ένα εναλλακτικό πλάνο που μπορεί να εφαρμόσει στη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι από το ξεκίνημα.

Οσον αφορά στην αυριανή ενδεκάδα, το μοναδικό ερωτηματικό φαίνεται ότι υπάρχει στον άξονα. Ο Ανάκογλου προπονήθηκε χθες κανονικά αλλά δεν αποκλείεται ο Αναστόπουλος να τον προφυλάξει μετά τον μικροτραυματισμό του κόντρα στα Τρίκαλα. Σε περίπτωση που το κάνει, Ρόβας-Παυλίδης θα είναι εκείνοι που θα ξεκινήσουν στα χαφ, με τον Τάτο λίγο πιο μπροστά και τους Μπαργκάν-Μιλούνοβιτς στις πλευρές, με τον Ιλιτς στην κορυφή. Σταθερή αναμένεται να μείνει η άμυνα με τους Τζανακάκη-Καράμπελα στα μπακ, Ιντζίδη-Μπράβο στα στόπερ και τον Διούδη στο τέρμα. Εκτός αν αλλάξει κάτι στη σημερινή τελευταία προπόνηση...

AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags