Facebook Pixel Λίβερπουλ για Χαρτ!
| 2016-12-22 13:18:00

Λίβερπουλ για Χαρτ!

Λίβερπουλ για Χαρτ!

Κι όμως! Οι "ρεντς" φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τον διεθνή Άγγλο κίπερ της Σίτι που παίζει δανεικός στην Τορίνο!

Τόσο ο Βέλγος, Σιμόν Μινιολέ, όσο και ο Γερμανός, Λόρις Κάριους, φέτος έχουν κάνει λάθη που έχουν στοιχίσει γκολ και βαθμούς σε αρκετούς φετινούς αγώνες των «ρεντς».

Έτσι, παρ’ όλο που ο Γερμανός τεχνικός του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, Γιούργκεν Κλοπ, υπερασπίζεται στις κατά καιρούς δηλώσεις του τους δύο γκολκίπερ, είναι βέβαιο ότι δεν θα ήταν αρνητικός σε μία εγνωσμένης αξίας λύση, όπως αυτή του 29χρονου πορτιέρε των «πολιτών».

Ο Τζο Χαρτ έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Τορίνο (εκτός των πρώτων δύο, όταν ακόμη δεν ήταν μέλος των «γκρανάτα»), ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Σίτι που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που περάσει το... κατώφλι του «Άνφιλντ», τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα υπό τη μορφή δανεισμού, ενώ ως άμεση ανταγωνίστριά της για την «κούρσα» του εφετινού τίτλου, δεν είναι διόλου απίθανο η ίδια η Σίτι να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Χαρτ να γίνει παίκτης της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags