Facebook Pixel Η μαύρη επέτειος του Γκοϊκοβιτς...
| 2016-12-22 14:34:00

Η μαύρη επέτειος του Γκοϊκοβιτς...

Η μαύρη επέτειος του Γκοϊκοβιτς...

Σαν σήμερα, 22 Δεκεμβρίου του 2001, άφησε την τελευταία του πνοή ο Σέρβος μέσος του Ηρακλή, Γκόραν Γκοΐκοβιτς

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Γηραιού σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Βελιγράδι, επιστρέφοντας στο σπίτι του από βραδινή έξοδο.

Ο Γκοΐκοβιτς έχασε τον έλεγχο του διθέσιου αυτοκινήτου του που καρφώθηκε σε κολόνα, πενήντα μέτρα πριν από τη γέφυρα Γκαζέλα του ποταμού Σάβα στα περίχωρα του Βελιγραδίου. Σύμφωνα με τη σερβική αστυνομία, το αυτοκίνητό του κινούνταν με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα και η μηχανή του εκσφενδονίστηκε σε απόσταση εκατό μέτρων. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του αλλά και στην αθλητική κοινότητα όχι μόνο του Ηρακλή αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιόβαν Γκοΐκοβιτς, ήταν παντρεμένος και πατέρας της 2 ετών Νάντιας, ενώ η σύζυγος του, Ξένια, ήταν 7 μηνών έγκυος στο δεύτερο παδί τους. Το τραγικό νέο της μετέφεραν ο Τέλης Μπατάκης και ο Βασίλης Παναγιωτάκης, οι οποίοι την επισκέφτηκαν με τη συνοδεία ψυχολόγου.

Οι στενοί φίλοι του Γιόβαν, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Σλάτζαν Σπάσιτς βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό της συζύγου του. Μάλιστα, ο τότε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής, Βαγγέλης Μυτηλιναίος, ναύλωσε τσάρτερ και η οικογένεια του εκλιπόντος και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής βρέθηκε στο Τσάτσακ για το «ύστατο χαίρε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags