Facebook Pixel «Καρφάρα» Πλατέλλα για Μελισσανίδη: «Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ. Βιάστηκε η διοίκηση…»
| 2016-12-24 11:18:00

«Καρφάρα» Πλατέλλα για Μελισσανίδη: «Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ. Βιάστηκε η διοίκηση…»

«Καρφάρα» Πλατέλλα για Μελισσανίδη: «Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ. Βιάστηκε η διοίκηση…»

Ο Έλληνας άσος κάνει τον απολογισμό του για όσα έζησε στην Ένωση, μιλάει για το πικρό αντίο του, για το μέλλον του, αλλά και για τους λόγους που η πρώην πλέον ομάδα του, δεν βρίσκεται ακόμα στην κορυφή.

Την τελευταία του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έδωσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας και δήλωσε ότι αποχωρεί γεμάτος από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά εκφράζει πικρία για το διαζύγιο, ενώ ρίχνει... καρφιά στη διοίκηση για την απομάκρυνση των Δέλλα και Λυμπερόπουλου.

Ο 28χρονος εξτρέμ, που βρίσκεται κοντά στον Ατρόμητο, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport», όπου μίλησε για όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πλατέλλας για:

-τα 3,5 χρόνια στην ΑΕΚ:

«Πέρασα 3,5 υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ και φτάσαμε στο... τέλος. Έκανα το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου εδώ, έπαιξα στη μεγαλύτερη ομάδα και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Όταν μου έγινε η πρόταση το 2013 δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό θυμάμαι. Είπα αμέσως το "ναι" κι ας έπαιζε στη Γ' Εθνική. Ήταν η ΑΕΚ. Ήμουν σίγουρος ότι με την ΑΕΚ θα ζήσω σημαντικές στιγμές, κι έτσι έγινε. Τα ζήσαμε όλα εδώ. Από τη Γ' Εθνική σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ένα πολύ ωραίο ταξίδι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όπως και τον κόσμο. Με αγκάλιασαν από το π ρώτο μου παιχνίδι, το φιλικό στην Καλλιθέα. Μέχρι και τώρα που φεύγω, εισπράττω αγάπη και πολύ όμορφα μηνύματα».

-για την αποχώρησή του και το μέλλον του:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Έκλεισε ένας κύκλος. Φεύγω γεμάτος από όμορφες στιγμές, παρότι πέρυσι υπέγραψα συμβόλαιο μέχρι το 2018. Ο προπονητής δεν πίστεψε ότι μπορώ να βοηθήσω και έτσι φεύγω. Δεν κρατάω κακία, παρά μόνο νιώθω πικρία διότι μπορούσα να προσφέρω. Το ένιωθα ότι είχα να δώσω πολλά πράγματα στην ΑΕΚ. Και γενικότερα έχω πολλά να κάνω στην καριέρα μου. Αυτή την υπόσχεση δίνω στον εαυτό μου και στους ανθρώπους μου. Πλέον θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα. Πιστεύω σε μένα και νομίζω θα συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Έκανα πολλούς φίλους στην ΑΕΚ. Μέσα από την ομάδα και γύρω από αυτήν. Τα έζησα όλα και ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και φόρεσα τη φανέλα αυτή και με αγάπησε ο κόσμος. Αυτά μένουν στο τέλος, ό,τι και αν έγινε τελευταία».

-για τη διοίκηση και το πλάνο Δέλλα - Λυμπερόπουλου:

«Η ΑΕΚ έχει μια πολύ δυνατή διοίκηση, έναν υπέροχο κόσμο και δυνατότητες. Αν όλα αυτά δουλέψουν σωστά, η ΑΕΚ θα φτάσει ξανά στην κορυφή. Είναι συνδυασμός όλων για να πετύχεις. Δεν χρειάζεται ένα πράγμα μόνο. Φέτος δεν τα πήγε καλά η ομάδα μέχρι τώρα. Είχαμε ατυχίες, τραυματισμούς και έγιναν σημαντικά λάθη από όλους. Τα λέω με μεγάλη αγάπη διότι στην ΑΕΚ έπαιξα παντού. Από τη Γ' Εθνική μέχρι το Europa League. Και νιώθω ιδιαίτερη αγάπη για όλα αυτά. Πίστεψα πολύ στο πλάνο με Δέλλα και Λυμπερόπουλο και νομίζω ότι είχε να κάνει πολλά ακόμη στην ΑΕΚ η συνεργασία αυτή. Έληξε, όμως, γρήγορα με απόφαση της διοίκησης».

Τέλος, ο Πλατέλλας ξεχώρισε:

-την καλύτερή του στιγμή: «Όταν έπαιξα στο πρώτο ματς στην Ευρώπη».

-τη χειρότερή του στιγμή: «Το γκολ που δεχθήκαμε στο 89' από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο Κύπελλο».

-το γκολ που δεν θα ξεχάσει: «Είναι δύο, κόντρα στον Ηρόδοτο στην Κρήτη και στο ΟΑΚΑ στο 89' που έδωσαν νίκες».

-τον καλύτερο συμπαίκτη του στην ΑΕΚ: «Ο Δημήτρης Ανάκογλου».





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags