Facebook Pixel Αποκάλυψη για το μέλλον του Λεάλι!
| 2016-12-30 20:02:00

Αποκάλυψη για το μέλλον του Λεάλι!

Αποκάλυψη για το μέλλον του Λεάλι!

Ο μάνατζερ του Ιταλού τερματοφύλακα μίλησε για τον πελάτη του και τον Ολυμπιακό και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανατροπής των μέχρι τώρα δεδομένων!

Ο ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, μίλησε στην ιστοσελίδα «TuttoJuve.com» για την περιπέτεια του Ιταλού στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του 23χρονου παίκτη αποκάλυψε ότι ο πελάτης του είναι ενθουσιασμένος στη χώρα μας, ενώ και οι άνθρωποι των πρωταθλητών είναι πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του.

Συνεπώς, όπως υποστήριξε, ο Λεάλι ίσως μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Γιουβέντους!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Ζει μια σπουδαία εμπειρία σε ένα μεγάλο κλαμπ του εξωτερικού, η γλώσσα και οι συνήθειες είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ιταλία και είναι πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης χαρούμενος με την παρουσία του, όλα βαίνουν βάσει προγράμματος".

"Οι Έλληνες είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον τρόπο συμπεριφοράς του, γιατί δουλεύει σωστά. Παίζοντας στο Europa League κερδίζει επιπλέον εμπειρίες και εμπλουτίζει το βιογραφικό με έναν τρόπο που στην Ιταλία λίγες ομάδες θα μπορούσαν να του προσφέρουν".

Όσον αφορά το μέλλον του Ιταλού γκολκίπερ, ο ατζέντης του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά:

"Θα μπορούσε να κάνει ένα δυνατό restart στον Ολυμπιακό. Η Γιουβέντους; Για την ώρα είναι πολύ καλά ενημερωμένη για την πρόοδο του παίκτη στην Ελλάδα, όλα εξελίσσονται με ένα πολύ θετικό τρόπο. Θα έπρεπε να ρωτήσετε τους ανθρώπους της Γιουβέντους για τις προθέσεις τους αναφορικά με τον Λεάλι".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags