Facebook Pixel Σοβαρές καταγγελίες Δημητρίου: «Δέχθηκα πόλεμο για τις αδειοδοτήσεις»
| 2016-12-31 11:49:00

Σοβαρές καταγγελίες Δημητρίου: «Δέχθηκα πόλεμο για τις αδειοδοτήσεις»

Σοβαρές καταγγελίες Δημητρίου: «Δέχθηκα πόλεμο για τις αδειοδοτήσεις»

Εξώδικη διαμαρτυρία προς την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ απέστειλε ο διευθυντής της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, Γιώργος Δημητρίου, στην οποία περιγράφει τις παρεμβάσεις που δέχθηκε στο έργο του προκειμένου να ευνοηθούν ή να αδικηθούν κάποιες συγκεκριμένες ομάδες.

Ο κ. Δημητρίου τονίζει πως προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του βάσει της νομιμότητας και των σαφών οδηγιών της UEFA, ωστόσο κάποια άτομα του συστήματος μέσα από την ΕΠΟ τον άδειαζαν «… με συνεχείς προσβολές της προσωπικότητάς μου και διασπάθιση των εργασιακών δικαιωμάτων μου».

Πρέπει να σημειωθεί πως σε 23 περιπτώσεις οι αρνητικές εισηγήσεις του Γιώργου Δημητρίου ανατράπηκαν σε β’ βαθμό, αλλά όταν οι συγκεκριμένες υποθέσεις έφταναν μέχρι την UEFA αυτός δικαιωνόταν για τις αποφάσεις.

Όλα αυτά ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες η ΕΠΟ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ από την UEFA επειδή έδωσε την άδεια στον Πανιώνιο για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χωρίς, όπως αποδείχθηκε μετά από έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, να πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags