Facebook Pixel "Κρίμα να φεύγουν έτσι καλοί παίκτες"
| 2017-01-02 14:12:00

"Κρίμα να φεύγουν έτσι καλοί παίκτες"

"Κρίμα να φεύγουν έτσι καλοί παίκτες"

Την άποψή του για το «καυτό» θέμα των τελευταίων ημερών (Γκάρι Ροντρίγκες) εξέφρασε ο Παναγιώτης Κερμανίδης μέσω του ARENA FM 89,4 και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου τόνισε πως είναι λυπηρό να φεύγουν με τέτοιο τρόπο οι καλοί παίκτες.

Επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διαχειριστεί διαφορετικά το θέμα Ροντρίγκες ενώ για την συνέχεια ανέφερε -ότι κι αν γίνει με τον Γκάρι- πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να ενισχυθεί κι όχι να αποδυναμωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Σίγουρα αυτό δεν είναι καλή είδηση γιατί ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και μόνιμος σκόρερ το τελευταίο διάστημα. Όπως βλέπω ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με ένα διαφορετικό τρόπο τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ λυπηρό παίκτες που προσφέρουν να φεύγουν με αυτό τον τρόπο», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Σίγουρα το οικονομικό κομμάτι μετράει για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή κι από ότι καταλαβαίνω η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε λύσει αυτό το θέμα πιο πριν, όταν έγιναν κι άλλες ανανεώσεις όπως του Τζαβέλλα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τρόπο για να μην φεύγουν έτσι οι παίκτες. Σίγουρα θα επωφεληθεί από άποψη χρημάτων, όμως εάν δεν φέρει ένα άξιο αντικαταστάτη θα υπάρχει πρόβλημα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ τώρα, είπε: «Εάν τελικά φύγει ο Γκάρι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί περισσότερο κι όχι να αποδυναμωθεί. Το ροστερ του ΠΑΟΚ είναι αρκετό μεγάλο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις από τον προπονητή, ώστε να φέρει την ομάδα εκεί που θέλει.

Η ομάδα έχει μια πολιτική, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως περάσαν οι εποχές. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν χρηματοδότη ο οποίος αποφασίζει. Πέρασαν οι εποχές που οι μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις γινόταν από τα έσοδα των φιλάθλων. Από την στιγμή που υπάρχει μεγαλομέτοχος και μάλιστα έχει βάλει πολλά χρήματα πρέπει να καταλάβουμε πως μπορεί να κάνει αυτά που θέλει.

Εγώ πιστεύω το θέμα του Ροντρίγκες έχει προχωρήσει αρκετά κι ότι έκλεισε ο παίκτης, αφού ούτε καν βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά, έχει πολλές υποχρεώσεις. Νομίζω ότι εμείς τα βλέπουμε διαφορετικά από έξω. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί διότι είναι σε τρεις διοργανώσεις κι έχει υψηλούς στόχους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags