Facebook Pixel Αυτός είναι το "βαρύ χαρτί" του Μπέντο - O "βαρύς" Γενάρης κρίνει το μέλλον παίκτη και προπονητή στον Ολυμπιακό!
| 2017-01-03 10:00:00

Αυτός είναι το "βαρύ χαρτί" του Μπέντο - O "βαρύς" Γενάρης κρίνει το μέλλον παίκτη και προπονητή στον Ολυμπιακό!

Αυτός είναι το "βαρύ χαρτί" του Μπέντο  - O "βαρύς" Γενάρης κρίνει το μέλλον παίκτη και προπονητή στον Ολυμπιακό!

Ποιο είναι το μεγάλο ρίσκο που σκοπεύει να πάρει ο Πορτογάλος προπονητής στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν και γιατί μπορεί να του στοιχίσει ακριβά;
 

Ονόματα πάνε κι έρχονται για το Λιμάνι και για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ωστόσο όπως φαίνεται δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις και είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσουν οι Ερυθρόλευκοι σε μεταγραφή στόπερ αυτόν τον χειμώνα.

Αλλωστε, έχει ήδη «αναβαθμιστεί» ο 18χρονος Δημήτρης Νικολάου και δεν αποκλείεται να πάρει κάποιες καθοριστικές για την περεταίρω καριέρα του ευκαιρίες στο κρίσιμο διάστημα που ακολουθεί, με δεδομένο ότι δεν υπολογίζονται μέχρι το τέλος του μήνα οι διεθνείς Αφρικανοί, Ντα Κόστα και Ρομαό.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Πάουλο Μπέντο ποντάρει πολλά και στην παρουσία του Μπρούνο Βιάνα, για τον οποίο συνεχίζει να βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι μπορεί να βοηθήσει και ότι πρέπει να στηρίξει ο Ολυμπιακός την παρουσία του!

Το βέβαιο είναι πως για τον Βραζιλιάνο στόπερ, οι μέρες και τα ματς που ακολουθούν θα είναι άκρως καθοριστικά, καθώς θα πρέπει να δικαιώσει τον προπονητή του για την επιμονή στο πρόσωπό του και την επιλογή του το καλοκαίρι να τον φέρει από τη «χώρα του καφέ και της σάμπα» χωρίς να διαθέτει σημαντικές παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο 21χρονος στόπερ αναμένεται τώρα πως θα πάρει συνεχόμενα ματς στα πόδια του και θα βρει ρυθμό, οπότε το ζητούμενο είναι να δείξει σταθερότητα και να μπορέσει να σταθεί στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία, ώστε να μην υπάρξουν νέες... μουρμούρες και σενάρια για την ανάγκη να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με έναν ακόμα στόπερ.

Ο Βιάνα έχει κάνει σίγουρα αρκετά λάθη στα ματς που αγωνίστηκε, ιδίως στα ευρωπαϊκά, όμως ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη παίζει με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ενώ βοήθησε σημαντικά στα ματς με την Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπέντο δείχνει αποφασισμένος να πάρει νέα ρίσκα για να στηρίξει το «πουλέν» του, γνωρίζοντας ότι και εκείνος θα κριθεί εκ νέου από τα αποτελέσματα που θα έχει η ομάδα στο προσεχές, πολύ δύσκολο και «βαρύ», αγωνιστικό διάστημα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags