Facebook Pixel Τι είπε ο Γλύκος για την αποχώρηση Ροντρίγκες;
| 2017-01-05 14:26:00

Τι είπε ο Γλύκος για την αποχώρηση Ροντρίγκες;

Τι είπε ο Γλύκος για την αποχώρηση Ροντρίγκες;

O Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ, την κρίση που πέρασε η ομάδα, αλλά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Έλληνας κίπερ:

Για αυτό το εντυπωσιακό σερί που τρέχει για τον ΠΑΟΚ και τα οφέλη του: "Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που γίνεται απ' όλους και δείχνει ότι αποδίδει στην πράξη και αν μη τι άλλο η ομάδα λειτουργεί καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν δεχόμαστε γκολ και συνεχίζουμε να σκοράρουμε και το ζητούμενο για όλους μας είναι αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια.

Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάντα βάζουμε στόχο για το επόμενο και δεν κοιτάμε μακριά. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας, δουλεύουμε και έτσι θα έρθουν οι νίκες που είναι και το ζητούμενο για την ομάδα".

Για το αν φοβήθηκε ότι δεν θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά: "Άξιζε τη νίκη η ομάδα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο με βάση την απόδοση που είχαμε. Έστω και στο τέλος του αγώνα καταφέραμε να σκοράρουμε και είναι σίγουρο ότι σε όλο τον αγώνα προσπαθήσαμε για να έρθει αυτή η νίκη".

Για το πόσο δύσκολο είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος ένας τερματοφύλακας που είναι θεατής σε ένα ματς: "Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου η ομάδα δεν απειλείται, ο τερματοφύλακας πρέπει να κάνει τα πάντα για να μένει ζεστός και κυρίως συγκεντρωμένος ώστε αν έρθει η στιγμή που ο αντίπαλος θα απειλήσει, να είναι σε θέση να ανταποκριθεί και να αντιδράσει θετικά. Είμαι καλά, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό συνεχίζω να κάνω".

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια με βάση και τη φόρμα που έχει ο ΠΑΟΚ: "Το καλό είναι ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Μπορεί στο Πρωτάθλημα να έχουμε μείνει πίσω, αλλά όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει από την αρχή σε Κύπελλο και Ευρώπη είναι μπροστά μας και είναι εφικτοί. Θέλουμε να έρθουν και άλλες νίκες".

Για τη μίνι-κρίση που πέρασε ο ΠΑΟΚ: "Αυτά όλα είναι στο παρελθόν και τα έχουμε αφήσει πίσω".

Για το αν έχει επηρεάσει το θέμα Ροντρίγκες: "Είναι ένα άλλο θέμα αυτό και δεν μας έχει επηρεάσει. Εμείς οφείλουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό κάνουμε".

Για το γεγονός ότι η αποχή από τους αγώνες λόγω της διακοπής δεν επηρέασε τον ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν δύσκολο για εμάς να ξεπεράσουμε αυτό το διάστημα αποχής γιατί δουλεύαμε και στις διακοπές ατομικά. Το σημαντικό είναι ότι δεν ήρθε μόνο η νίκη αλλά αυτή συνδυάστηκε και με καλή απόδοση".

Για τον γεμάτο αγώνες μήνα Ιανουάριο: "Θεωρώ ότι είναι καλό που έχουμε συνεχόμενους αγώνες ώστε να διατηρήσουμε τον καλό ρυθμό. Αλλωστε θα είναι ευκαιρία για όλα τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά να πάρουν ευκαιρίες και να βοηθήσουν την ομάδα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags