Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την Τρίπολη - «Σκάει» διπλή αποχώρηση, τρελαμένος ο Τίγρης!
| 2017-01-07 23:05:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την Τρίπολη - «Σκάει» διπλή αποχώρηση, τρελαμένος ο Τίγρης!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την Τρίπολη - «Σκάει» διπλή αποχώρηση, τρελαμένος ο Τίγρης!

Η ήττα από τον Αστέρα «σήμανε συναγερμό» και στην Ένωση τρέχουν για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ποιοι φεύγουν – με ονόματα– και ποιοι έρχονται στα Σπάτα!

Σε ένα… τρελό ματς στα χιόνια, η ΑΕΚ παρότι προηγήθηκε στην Τρίπολη, δεν άντεξε και τελικά ηττήθηκε με 3-2 από τον Αστέρα, που ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο, γύρισε το παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κόκκινη-δώρο του Βράνιες στο 71ο λεπτό.

Μετά λοιπόν και από την σημερινή ήττα, είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ και αναμένεται πολύ σύντομα να έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Η διοίκηση άλλωστε, εδώ και μέρες έχει στείλει το «μήνυμα» στον Ζοζέ Μοράις και παρά τα όσα διέδιδε για το επικοινωνιακό κομμάτι, το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν… τελικός και από την στιγμή που χάθηκε και με αυτόν τον τρόπο, τότε η αλλαγή του προπονητή είναι θέμα χρόνου. Στην ΑΕΚ έχουν πάρει απόφαση να αλλάξουν κόουτς και τώρα τρέχουν, καθώς ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Τρίτη και την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, και τα δύο ματς εκτός έδρας!

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες την σχετική έρευνα για τον αντικαταστάτη του Μοράις και όπως σας έχει ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ ο SportDog, πολύ ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Ρατζβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης.

Πρόκειται βέβαια για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, ωστόσο αποτελεί τον «διακαή πόθο» του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα το… παλέψει, έστω και αν ξέρει ότι οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ.

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Ούγκο Αλμέιδα (σας έχουμε ενημερώσει και με παλιότερο ρεπορτάζ), ο οποίος όχι μόνο έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα, αλλά βλέπει και τον Πέκχαρτ να «πετάει». Ο Τσέχος έβαλε δύο γκολ στην Τρίπολη, ενώ από μέρα σε μέρα στην Ένωση περιμένουν τα ευχάριστα για τη μεταγραφή του Ντίαζ.

Εφόσον λοιπόν έρθει κι άλλος παίκτης για την επίθεση, ο Πορτογάλος στράικερ, είναι πολύ πιθανό να… κουνήσει μαντίλι, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος έχει τεθεί εκτός, μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags