Facebook Pixel Βρήκε νέα ομάδα ο Νίνης!
| 2017-01-09 23:34:00

Βρήκε νέα ομάδα ο Νίνης!

Βρήκε νέα ομάδα ο Νίνης!

Μετά την αποδέσμευσή του από τη Σαρλερουά, ο Έλληνας μέσος δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί να έφυγε από τη Σαρλερουά, ωστόσο ο Σωτήρης Νίνης θα παραμείνει κάτοικος Βελγίου.

Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας 2.5 ετών με τη Μέχελεν. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα τείνει να εξελιχθεί σε ελληνική παροικία, αφού εκεί αγωνίζεται και ο Δημήτρης Κολοβός ως δανεικός από τον Ολυμπιακό!

Κατά την παρουσίασή του ο Νίνης δήλωσε τα εξής:

"Η Μέχελεν μου έδειξε από το πρώτο λεπτό πως με ήθελε πολύ. Πραγματικά νιώθω πολύ καλά, ήρθα για να βοηθήσω και να παίξουμε στα play-offs"

"Ξέρω την ομάδα κυρίως ως αντίπαλο, ενώ σκοράρει μάλιστα εναντίον της με τη Σαρλερουά. Ξέρω πως είναι σύλλογος με σπουδαίους υποστηρικτές και πλούσια ιστορία. Επίσης, είναι μια ομάδα που θυμίζει... οικογένεια και ναι, μου αρέσει πολύ αυτό".

"Το συμβόλαιό μου με τη Σαρλερουά λύθηκε κοινή συναινέσει. Άμεσα η Μέχελεν με εκδήλωσε ενδιαφέρον. Αισθάνθηκα από το πρώτο λεπτό καλά. Έχω υπέροχες αναμνήσεις απ'τη Σαρλερουά και ήθελα να συνεχίσω στο Βέλγιο".

Για τον εαυτό του ανέφερε: "Είμαι επιθετικός μέσος και μπορώ να παίξω και ως 8άρι και ως 10άρι. Έχω καλή τεχνική και προσπαθώ να είμαι δημιουργικός. Αγαπώ το ποδόσφαιρο με πολύ ενέργεια και πάντα προσπαθώ να κουράσω την άμυνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags