Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog: Το «άκυρο» στον ΠΑΟΚ και ο… Ολυμπιακός!
| 2017-01-10 00:28:00

Επιβεβαίωση SportDog: Το «άκυρο» στον ΠΑΟΚ και ο… Ολυμπιακός!

Επιβεβαίωση SportDog: Το «άκυρο» στον ΠΑΟΚ και ο… Ολυμπιακός!

Το «μπάσιμο» του Δικεφάλου για τον Σωτηρίου και η αρνητική απάντηση του ΑΠΟΕΛ, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ που σας είχε μεταφέρει αποκλειστικά πριν λίγες ημέρες ο «Σκύλος».

Κίνηση ματ προσπάθησε να κάνει το βράδυ της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Λούμπος Μίχελ πέταξε αιφνιδιαστικά για την Κύπρο και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, ώστε να κλείσει και να γυρίσει πίσω στην Τούμπα με τον Πιέρο Σωτηρίου.

Οι Κύπριοι ωστόσο δεν… ψήθηκαν και απάντησαν αρνητικά, ενώ έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης τους, ότι δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον παίκτη σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Πρόκειται για μία εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει ο SportDog εδώ και μέρες, καθώς σας είχαμε γράψει ότι όντως ο ΠΑΟΚ θα κάνει… μπάσιμο για τον Σωτηρίου, ωστόσο σας είχαμε μεταφέρει πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, καθώς ο ΑΠΟΕΛ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και θα προτιμούσε να δώσει τον παίκτη στο Λιμάνι!

Όπως έγραψε ο SportDog από τις 9 Δεκέμβρη...

"Ένας, λοιπόν, από τους κύριους στόχους του ΠΑΟΚ είναι ο Πιέρρος Σωτηρίου. Ο Δικέφαλος θέλει τον παίκτη και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον προσεγγίσει (...) Κάπου εδώ, όμως, μπαίνει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, έστω και με έμμεσο τρόπο.

Οι Πειραιώτες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με το ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προσέλαβαν ως chief scout πριν λίγες ημέρες τον Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο και στους πρωταθλητές Ελλάδος (...) Μάλιστα, οι "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν πως η πρόσληψή του στον ΑΠΟΕΛ έγινε με τις ευλογίες του Ολυμπιακού.

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ...επιρροή τους στο εσωτερικό των πρωταθλητών Κύπρου ώστε να "κλέψουν" τον πολύ ικανό επιθετικό, χαλώντας παράλληλα την -προχωρημένη ως ένα βαθμό- μεταγραφή του ΠΑΟΚ!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags