Facebook Pixel Στην αντεπίθεση ο Ρονάλντο κατά Όουεν!
| 2017-01-11 22:54:00

Στην αντεπίθεση ο Ρονάλντο κατά Όουεν!

Στην αντεπίθεση ο Ρονάλντο κατά Όουεν!

Το "Φαινόμενο" δεν είδε με καλό μάτι το αστείο του Άγγλου για το βάρος του και αποφάσισε να απαντήσει!

Ο Ρονάλντο αποφάσισε να δώσει συνέχεια στην κόντρα με τον παλιό του συμπαίκτη στη Ρεάλ, Μάικλ Όουεν.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο «Μπερναμπέου» πριν λίγες ημέρες μαζί με τους Φίγκο και Ζιντάν ως πρώην παίκτες της Ρεάλ που έχουν βραβευτεί με τη «Χρυσή Μπάλα», ώστε να τιμήσουν τον Κριαστιάνο Ρονάλντο που κατέκτησε το βραβείο για το 2016.

Μετά την εκδήλωση, όμως, ο Όουεν υπέπεσε σε… φάουλ καθώς θέλοντας να πικάρει τον Ρονάλντο για το βάρος του, ανέβασε ένα postστο Twitterπου έλεγε το εξής: «Νόμιζα ότι είχα βάλει κιλά μέχρι που είδα τον παλιό μου συμπαίκτη, τον Ρόνι...».

Πάντως, ο Βραζιλιάνος που έχει βαρεθεί να ακούει για τα κιλά του εδώ και χρόνια, μόνο αστεία δεν βρήκε την ανάρτηση του Όουεν με αποτέλεσμα να απαντήσει με καυστικό τρόπο.

“Είμαι σοκαρισμένος με το πόσο σημασία δίνουν κάποιοι στο βάρος μου στον κόσμο που ζούμε τώρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικό το βάρος μου», δήλωσε ο Ρονάλντο στο περιθώριο του γκαλά της FIFA, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει ξαναμιλήσει με τον Άγγλο πρώην συμπαίκτη του μετά την επίμαχη ατάκα!

Ο Ρονάλντο βρήκε υποστήριξη σχετικά με το ζήτημα στο πρόσωπο του συμπατριώτη και παλιού συμπαίκτη του, Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος τόνισε ότι «Δεν μου αρέσουν αυτού τους είδους τα αστεία. Ο Ρονάλντο είναι πολύ καλός μου φίλος και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το θέμα με τον Ρονάλντο δεν είναι το σώμα του, είναι η καρδιά του και έχει πολύ μεγάλη καρδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags