Facebook Pixel Χάλασε από το πουθενά του Ιμπάρμπο - Τι έμαθαν οι Κινέζοι και ο Κολομβιανός μένει... αμανάτι στον ΠΑΟ!
| 2017-01-13 10:15:00

Χάλασε από το πουθενά του Ιμπάρμπο - Τι έμαθαν οι Κινέζοι και ο Κολομβιανός μένει... αμανάτι στον ΠΑΟ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Χάλασε από το πουθενά του Ιμπάρμπο - Τι έμαθαν οι Κινέζοι και ο Κολομβιανός μένει... αμανάτι στον ΠΑΟ!

Τί γίνεται και δεν πάει στην Ασία ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός. Ο SportDog ξέρει τί κρύβεται πίσω από το πάγωμα της υπόθεσης που δεν ευνοεί τον Παναθηναϊκό.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της μεταγραφή τους Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Βουχάν Ζαλ. Παρότι πριν μία εβδομάδα είχε διαρρεύσει, ότι η ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του κινέζικου πρωταθλήματος, είχε προθυμοποιηθεί να πληρώσει στην Κάλιαρι τη ρήτρα του Κολομβιανού που ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια Ευρώ, σημερινό δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο έκανε λόγο για... πάγωμα της υπόθεσης.

Τονίστηκε δε, ότι, λόγω της καθυστέρησης, που δεν ευνοεί τον Παναθηναϊκό, καθώς οι “πράσινοι” θέλουν να ξεφορτωθούν ένα βαρύ συμβόλαιο και να αδειάσει η θέση ξένου, ο μάνατζέρ του, Ρικάρντο Καλέρι, έχει βγει ξανά στην αγορά, προτείνοντας εκ νέου τον πελάτη του σε ομάδες της Τουρκίας που έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες οικονομικά για να τον αγοράσουν.

Τί συμβαίνει όμως στο παρασκήνιο της υπόθεσης και γιατί οι διαπραγματεύσεις με τη Βουχάν Ζαλ έφτασαν σε αδιέξοδο; Ο SportDog έψαξε, ρώτησε και έμαθε τί παίζεται. Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε, ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν είναι οικονομικό. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι οι Κινέζοι έψαξαν περισσότερο το προφίλ του 26χρονου. Θέλησαν να πάρουν επιπρόσθετες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή και να εξακριβώσουν αν αξίζει η αγορά του. Βλέπετε τα στατιστικά του Κολομβιανού, ο οποίος φέτος έχει 8 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο και τα 3 γκολ που πέτυχε ήταν για την Ευρώπη (1 στα προκριματικά και 2 στους ομίλους) δεν ήταν διαφωτιστικά. Οι πληροφοριοδότες των Ασιατών βέβαια τούς είπαν αυτά που ήδη ξέρουμε. Ότι ο παίκτης έχει μεν πολύ καλή σωματοδομή, είναι ταχύτατος, αλλά δεν το έχει καθόλου στην τελική προσπάθεια.

Κοινώς είναι... χασογκόλης και συν τοις άλλοις υπάρχουν κάποια θέματα με τον χαρακτήρα του. Τους μεταφέρθηκε δε, να το καλοσκεφτούνε και αν είναι, να πάρουν καλύτερο ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον σύλλογο. Βλέπετε, η Βουχάν για τη φετινή σεζόν, η οποία ξεκινάει σε ένα μήνα, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία και ήδη έχουν πέσει χρήματα για έργα βελτίωσης του προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Όλα αυτά θορύβησαν τους Κινέζους γι'αυτό και φαίνεται να κάνουν πίσω για Ιμπάρμπο. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Κολομβιανός δεν θα ταξιδέψει στην Ασία εκτός και αν γίνει η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση. Γιατί, όπως έχουμε ξαναγράψει, εδώ στον Sportdog. Ο προπονητής της ομάδας, Τσίρο Φεράρα τον ήθελε πολύ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags