Facebook Pixel «Stop» Αρβανιτίδη στους επίδοξους ιδιοκτήτες της Βέροιας!
| 2017-01-14 12:05:00

«Stop» Αρβανιτίδη στους επίδοξους ιδιοκτήτες της Βέροιας!

«Stop» Αρβανιτίδη στους επίδοξους ιδιοκτήτες της Βέροιας!

Φρένο” στην προσπάθεια των Γιώργου και Χρήστου Μπίκα να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια βάζει η οικογένεια Αρβανιτίδη

Η τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες, απέστειλε εξώδικο στον ιδιοκτήτη της Βέροιας ζητώντας του να μην προχωρήσει η αγοραπωλησία, ως έχουσα έννομο συμφέρον.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες από το deal του Γιώργου Αρβανιτίδη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, που είχε επιτευχθεί το καλοκαίρι του 2014. Τα χρόνια πέρασαν, ο Καρυπίδης ακολούθησε τα… χνάρια των Νίκου και Γιώργου Αρβανιτίδη πηγαίνοντας στον Αρη και μεταβιβάζοντας τις μετοχές της Βέροιας στον Κώστα Παπαδόπουλο. Κι επειδή η ζωή κύκλους κάνει, η οικογένεια φαίνεται ότι μπορεί να επιστρέψει μέσω του υιού, Νίκου, ο οποίος είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ΠΑΕ, όπως λέγεται.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι Γιώργος και Χρήστος Μπίκας βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βέροια, Κ. Παπαδόπουλο, προκειμένου να περάσει στα χέρια τους η «Βασίλισσα του Βορρά».

Πηγή: kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags