Facebook Pixel Μπράβο! Η φοβερή κίνηση του ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)
| 2017-01-15 00:18:00

Μπράβο! Η φοβερή κίνηση του ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)

Μπράβο! Η φοβερή κίνηση του ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)

Γράφει στα... παλιά του τα παπούτσια την κόντρα με τον Άρη και κάνει (ξανά) κάτι με το οποίο δακρύζει ΟΛΗ η ποδοσφαιρική και μη Ελλάδα. Θαυμάστε τον!
 

Τόσο κρίμα και άδικα, σαν σήμερα, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο «Άγγελος» όλων των Αρειανών, είπε» αντίο» στη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Άρη, αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική και μη Θεσσαλονίκη.

Ήταν πρωί, 14 Ιανουαρίου του 2013, όταν ο Άγγελος άφηνε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του πατέρα του, στο σπίτι της οικογένειας Τσιπούρα. Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 του Άρη, εξαιρετικός μαθητής,γιος και φίλος η είδηση για τον χαμό του 16χρονου Άγγελου, προκάλεσε σοκ και θρήνο.

Τον 16χρονο πρόδωσε η καρδιά του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα, ο θάνατος του Άγγελου προήλθε από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας...

Τότε, λίγες ημέρες μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση, είχαμε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν ο τότε ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, Στέλιος Πόζογλου μετά το γκολ του απέναντι στον Πανθρακικό, το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο, Άγγελο Τσιπούρα, χωρίς να ...υπολογίζει τους κάφρους και την κόντρα Άρη – ΠΑΟΚ.

Αν και πέρασαν τα χρόνια, ο Πόζογλου που τώρα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Δικέφαλο στον Πανσερραϊκό, ποτέ δεν ξέχασε τον άτυχο Άγγελο και για αυτό πριν λίγες ώρες, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram γράφοντας ως λεζάντα:

"Όσα περνάει ο χρόνος τοσο πιο δυνατά είσαι στην σκέψη μου! Ο Θεός εχει δίπλα του έναν ΑΓΓΕΛΟ πραγματικό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα περάσαμε μαζί σαν συμμαθητές σαν φίλοι σαν αντίπαλοι! Να μας προσέχεις αγορακι μου!!! 14.01.13".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags