Facebook Pixel To Κύπελλο σκέφτεται ο Γκάλο
| 2017-01-15 17:13:00

To Κύπελλο σκέφτεται ο Γκάλο

To Κύπελλο σκέφτεται ο Γκάλο

Με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε στην "GloboEsporte" για το μέλλον του στην Ένωση και τους στόχους της ομάδας

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάλο

Για τις συνθήκες στην ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλά εδώ. Ο σύλλογος είναι καλός, η πόλη το ίδιο και είναι πολύ σημαντικά αυτά για μένα και την οικογένειά μου. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κερδίσει τίτλους και να γίνει η ΑΕΚ που ήταν μερικά χρόνια πριν. Μετά την πτώση της στην Γ’ Εθνική ο σύλλογος μπήκε στο… ψυγείο. Αλλά την περασμένη χρονιά κερδίσαμε το Κύπελλο και πήραμε πίσω λίγη από την παλιά αίγλη της ομάδας».

Για τους φετινούς στόχους: «Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο κύριος στόχος. Όμως τώρα το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι λίγο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη κάποιους βαθμούς μπροστά. Όμως το Κύπελλο είναι ακόμη ανοιχτό και είναι ο στόχος μας».

Για το σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Δεν ξέρω. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Σήμερα είμαι εδώ, αλλά όταν ανοίγεται μια πόρτα δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Η επιθυμία μου είναι να παίξω στην ΑΕΚ άλλα δυο χρόνια και στη συνέχεια να αναλύσουμε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός μου. Επίσης, εξαρτάται πως θα είμαι και σωματικά τότε. Θα προσπαθήσω να είμαι καλά, με καλή φυσική κατάσταση και να παίξω για πολλά χρόνια ακόμα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags