Facebook Pixel Το απίστευτο που έκανε ο Ουζουνίδης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ελάχιστοι πρόσεξαν!
| 2017-01-15 22:50:00

Το απίστευτο που έκανε ο Ουζουνίδης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ελάχιστοι πρόσεξαν!

Το απίστευτο που έκανε ο Ουζουνίδης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ελάχιστοι πρόσεξαν!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ήταν σε... κακή μέρα, όπως και η ομάδα του. Τι δεν έκανε σε σχέση με τον Μοράις και γιατί δεν βοήθησε καθόλου από τον πάγκο το Τριφύλλι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στα ντέρμπι, καθώς αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν το ίδιο τυχερός όσο με τον ΠΑΟΚ, ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 1-0, αν και δεν το άξιζε.

Η εικόνα του Τριφυλλιού ήταν εξίσου μέτρια και στο παιχνίδι με την Ένωση, ωστόσο αυτή την φορά ο προπονητής του ήταν αδιάβαστος και πήρε βαθμό κάτω του μετρίου στο κοουτσάρισμα του, αν και έχει αρκετές δικαιολογίες λόγω των πολλών απουσιών.

Ο Ουζουνίδης όμως, έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται, καθώς παρότι η ομάδα του ήταν εμφανώς κουρασμένη στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αποφάσισε να κάνει μόνο μία αλλαγή!!!

Συγκεκριμένα, στο 73ο λεπτό έριξε τον Μπουμάλ αντί του Βλαχοδήμου και μετά… τέλος. Δεν άλλαξε κάποιον άλλον παίκτη, αν και ήταν φανερό πως η ομάδα του δεν «τραβούσε». Μάλιστα, άφησε όλο το 90λεπτο τον Λέτο, ο οποίος δεν είχε δυνάμεις, αν και είχε διάθεση να βοηθήσει, ενώ όλο το ματς έβγαλε και ο Μπεργκ, ο οποίος ήταν με διαφορά ο χειρότερος του γηπέδου.

Ο Ουζουνίδης ωστόσο, προτίμησε να μην ρισκάρει, κράτησε τους ίδιους δέκα παίκτες και δεν δοκίμασε κάποιον από τον πάγκο, κάτι που έκανε ο Μοράις στο αντίπαλο στρατόπεδο. Σίγουρα δεν είχε τις… τρομερές λύσεις, ωστόσο θα μπορούσε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, μήπως και άλλαζει τη ροή της αναμέτρησης.

Οι 11 που ξεκίνησαν:  Ο. Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ

Ο πράσινος πάγκος: Στιλ, Χουχούμης, Ρέις, Σάμπα, Μπουμάλ, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags