Facebook Pixel Ατάκα με νόημα από Μοράις για Αϊντάρεβιτς! Για ποιόν... χτυπάει η καμπάνα;
| 2017-01-16 01:03:00

Ατάκα με νόημα από Μοράις για Αϊντάρεβιτς! Για ποιόν... χτυπάει η καμπάνα;

Ατάκα με νόημα από Μοράις για Αϊντάρεβιτς! Για ποιόν... χτυπάει η καμπάνα;

Τί κρύβεται πίσω από την περίεργη απάντηση που έδωσε ο τεχνικός της Ένωσης σε ερώτηση για τον Βόσνιο μέσο;

Στις καθιερωμένες δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντερμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ο Ζοσέ Μοράις ρωτήθηκε για ένα φλέγον ζήτημα της Ένωσης και έδωσε μια απάντηση που άφησε πολλά ερωτηματικά.

«Κοιτάζοντας πίσω αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια του 2017, πόση λογική βλέπετε στο να ξεκινήσει και στα τρία ματς ως βασικός ο Αϊντάρεβιτς, το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν στον άξονα;», ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου σχτικά με την επιμονή του Πορτογάλου να ξεκινά στην ενδεκάδα Βόσνιο μέσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε «Θέλω να μιλήσω γενικά για την ομάδα, η επιλογή των παικτών είναι για να είναι καλύτερη η ομάδα. Προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα. Σε κάποια άλλα ματς θα υπάρξουν άλλες επιλογές. Καταλαβαίνω την ερώτηση αλλά μπορούμε αν θέλετε προσωπικά κάποια στιγμή να σας εξηγήσω», αφήνοντας τους πάντες απορημένους.

Άραγε, τι είναι αυτό που εννοεί ο Μοράις; Αποτελεί αιχμή για κάποιον παίκτη, ίσως τον Γιόχανσον που έμεινε στον πάγκο για χάρη του Αϊντάρεβιτς; Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την απάντησή του που δεν γνωρίζουμε; Μάλλον θα μείνουμε με την απορία μέχρι ο Πορτογάλος να εξηγήσει πιο καθαρά τι εννοεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags