Facebook Pixel Βαριές ατάκες Κωνσταντίνου για Στραματσόνι και όχι μόνο...
| 2017-01-16 01:01:00

Βαριές ατάκες Κωνσταντίνου για Στραματσόνι και όχι μόνο...

Βαριές ατάκες Κωνσταντίνου για Στραματσόνι και όχι μόνο...

Διαβάστε το τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Ιταλό τεχνικό αλλά και για τα οικονομικά θέματα που έχει η ομάδα...

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ:

«Το αν είναι ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, ή όχι, είναι άλλη συζήτηση. Όλοι συμμετέχουμε στη λάθος επιλογή που έγινε με τον Στραματσόνι. Η ευθύνη είναι συλλογική. Κοιτάμε μπροστά, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε ευθύνες. Υπάρχουν 4-5 παιδιά τα οποία θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει πίστωση χρόνου. Αυτό έγινε τώρα με τον Χατζηγιοβάννη και με τον Ευαγγέλου. Και έπονται και άλλα παιδιά».

Στη συνέχεια τόνισε: «Αν υπάρξει ένας καλός ποδοσφαιριστής που θα χρειαστεί λεφτά, ο Παναθηναϊκός έχει και θα τα διαθέσει. Το ότι παίρνουμε 10-15 ξένους παίκτες αμφιβόλου ποιότητας, αυτό θα τελειώσει. Τελείωσε. Οι προσφυγές που έγιναν, έγιναν για καθυστέρηση 1-2 δόσεων. Στον Εσιέν υπήρξε καθυστέρηση 2 δόσεων. Τα πήρε τα λεφτά του. Ο Ταυλαρίδης, που έκανε προσφυγή μέχρι χθες έκανε μεν προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα, αλλά δεν έδειχνε τάσεις ότι θα κάνει προσφυγή.

Δεν προβληματίζουν τον Παναθηναϊκό οι προσφυγές. Δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα. Προ ημερών στη γενική συνέλευση έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5 εκατ. ευρώ μέχρι τέλη Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα θα μπουν άλλα 5 εκατ. ευρώ. Θα μπουν δηλαδή 10 εκατ. ευρώ μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Δεν βλέπω να υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα που μου λέτε. Αν ζητηθούν μεταγραφές, θα γίνουν». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags