Facebook Pixel Ο «Λύμπε» χάλασε το deal του Παναθηναϊκού - Τι θα γίνει με τον παίκτη που "ταλαιπωρεί" τον Ουζουνίδη
| 2017-01-16 18:34:00

Ο «Λύμπε» χάλασε το deal του Παναθηναϊκού - Τι θα γίνει με τον παίκτη που "ταλαιπωρεί" τον Ουζουνίδη

Ο «Λύμπε» χάλασε το deal του Παναθηναϊκού - Τι θα γίνει με τον παίκτη που "ταλαιπωρεί" τον Ουζουνίδη

Εξέλιξη που δεν θα αρέσει στον κόσμο του Τριφυλλιού και κυρίως στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος περίμενε και σήμερα ακόμα, να ακούσει τα… ευχάριστα νέα.

Εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση που ναι μεν είναι δύσκολη, όμως παραμένει στο προσκήνιο, στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να απελευθερωθούν από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται και πιάνουν θέσεις ξένων.

Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, ωστόσο ακόμα υπάρχουν δυσκολίες.

Η Γκαζιάντεπσπορ ήθελε τον Βούλγαρο αμυντικό, παρόλα αυτά η μετακίνησή του στην Τουρκία δεν προχώρησε, όχι λόγω των Τούρκων όπως κυκλοφόρησε αρχικά, αλλά λόγω του μάνατζερ του!

Ο λόγος είναι ότι ζητάει από τον Παναθηναϊκό να μείνει ελεύθερος ο πελάτης του και να υπογράψει στην τουρκική ομάδα, όμως ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ανένδοτος, προσφέροντας την προοπτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Το θέμα είναι ότι η περίπτωσή του έχει "κολλήσει" για τα καλά, με τους Πράσινους να μην μπορούν να "ξεφορτωθούν" έναν παίκτη που δεν τον υπολογίζουν και τον έχουν να... κάθεται.

Φυσικά και θα ήταν καλύτερο να φύγει ο Βούλγαρος ως δανεικός και το καλοκαίρι να φέρει και λεφτά, όμως με την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής, αυτό φαντάζει δύσκολο. Οπότε μάλλον στο Τριφύλλι θα πρέπει να ξανασκεφτούν τον δανεισμό του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags