Facebook Pixel Θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης την απόφαση που θα προκαλέσει… πάταγο στον ΠΑΟΚ;
| 2017-01-17 10:30:00

Θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης την απόφαση που θα προκαλέσει… πάταγο στον ΠΑΟΚ;

Θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης την απόφαση που θα προκαλέσει… πάταγο στον ΠΑΟΚ;

Mία ενδεχόμενη επιστροφή που θα προκαλούσε δεδομένα πολλές αντιδράσεις στον κόσμο του Δικεφάλου...

Η είδηση της πολύωρης συνάντησης του Ιβάν Σαββίδη με τον Άγγελο Αναστασιάδη μπορεί να πέρασε στα… ψιλά λόγω του ότι διανύουμε περίοδο μεταγραφών και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται περισσότερο να μάθει το ποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην Τούμπα, όμως εάν επιβεβαιωθεί η φημολογία τότε θα γίνει πρώτο θέμα στις κουβέντες των ΠΑΟΚτσήδων!

Μέχρι στιγμής και οι δύο πλευρές, κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους για το περιεχόμενο της κουβέντας τους. Όμως, συζητιέται πως ο Ιβάν Σαββίδης πρότεινε ή σκοπεύει να προτείνει στον Άγγελο Αναστασιάδη έναν ειδικό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Είναι αλήθεια πως παρά το… διαζύγιό τους τον Μάρτιο του 2015, υπάρχει μία σχέση αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού μεταξύ Σαββίδη και Αναστασιάδη! Είναι όμως αυτό αρκετό για να φέρει πάλι πίσω στην Τούμπα τον 64χρονο προπονητή; Κανείς δεν μπορεί να το πει ακόμα με σιγουριά, εκτός των… άμεσα ενδιαφερόμενων.

Μία ενδεχόμενη επιστροφή του Αναστασιάδη πάντως, θα προκαλούσε πολλές αντιδράσεις, μιας και πλέον οι «υποστηρικτές» του στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν μειωθεί πολύ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags