Facebook Pixel H... μπηχτή Ελευθερόπουλου για το μειονέκτημα του Αστέρα!
| 2017-01-18 23:22:00

H... μπηχτή Ελευθερόπουλου για το μειονέκτημα του Αστέρα!

H... μπηχτή Ελευθερόπουλου για το μειονέκτημα του Αστέρα!

Διαβάστε τη δήλωση του τεχνικού των Αρκάδων αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό...

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τρίπολη, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τον βαθμό που πήρε ο Αστέρας από τον Ολυμπιακό όσο και από το γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική σε δυο παιχνίδια με τους πρωταθλητές σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι πολλές ομάδες -μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός- δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο λόγω κακοκαιρίας με αποτέλεσμα να έχουν παραπάνω μέρες ξεκούρασης σε σχέση με τη δική του, που αγωνίστηκε κανονικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Λόγω των καιρικών συνθηκών και των αναβολών, κάποιες ομάδες δεν παίξανε παιχνίδια Κυπέλλου μεσοβδόμαδα και ίσως είχαν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς, που τα παίξαμε όλα κανονικά. Παρόλα αυτά δείχνουμε εξαιρετικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Στον Πειραιά χάσαμε στις καθυστερήσεις, ενώ σήμερα πήραμε βαθμό παίζοντας σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με δέκα παίκτες. Είχαμε ενέργεια, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, έπαιξαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για το πρόσωπο που δείχνουμε τώρα τελευταία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags