Facebook Pixel Αυτούς αποθέωσε ο Λεάλι!
| 2017-01-19 00:16:00

Αυτούς αποθέωσε ο Λεάλι!

Αυτούς αποθέωσε ο Λεάλι!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε φοβερή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο είχε να πει πολύ καλά λόγια και για ορσιμένους συμπαίκτες του!

OΝικόλα Λεάλι ήταν ο MVP του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνισή του, αλλά και για το γεγονός ότι δε δέχθηκε γκολ.

Μάλιστα, ο Ιταλός ρωτήθηκε για τους Βιάνα και Ρέτσο, οι οποίοι αγωνίστηκαν ξανά ως δίδυμο στόπερ παρά το νεαρό της ηλικίας τους και απάντησε πως χαίρεται που όλοι μαζί κράτησαν το μηδέν, ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μαζί τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα και την εμφάνισή του: «Ήταν πολύ περιορισμένες οι δυνατότητες για να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που ήμουν εκεί που έπρεπε και βοήθησα την ομάδα μου. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου, που θα παίξουμε κόντρα στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματα, την Ξάνθη».

Για το αν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του: «Δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν το πω αυτό. Πάντα η απόδοση ενός παίκτη εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Οπότε αν το βλέπετε έτσι, ίσως...»

Για τους πολλούς νεαρούς που έπαιξαν στο ματς της Τρίπολης για τον Ολυμπιακό: «Πράγματι, ήταν μια άμυνα πολύ νέα. Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι καταφέραμε να μη δεχθούμε γκολ. Τα παιδιά είναι όλα πάρα πολύ καλά. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από τους νέους, αλλά γενικά από όλη την ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags