Facebook Pixel Ρεσιτάλ Ραπτόπουλου: «Έγκλημα κατά ΠΑΟΚ να μην παίζει αυτός» - «Καλύτερος από Κλάους ο… Βαρέλα»!
| 2017-01-20 11:00:00

Ρεσιτάλ Ραπτόπουλου: «Έγκλημα κατά ΠΑΟΚ να μην παίζει αυτός» - «Καλύτερος από Κλάους ο… Βαρέλα»!

Ρεσιτάλ Ραπτόπουλου: «Έγκλημα κατά ΠΑΟΚ να μην παίζει αυτός» - «Καλύτερος από Κλάους ο… Βαρέλα»!

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης ξαναχτυπά με απίθανες ατάκες για τον Δικέφαλο, τον Αθανασιάδη, τον Χιμένεθ και άλλα πολλά!

Κάθε φορά που ο Κώστας Ραπτόπουλος μιλάει, γράφει ιστορία!

Με την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου να χτυπάει… κόκκινο, ο SportDog απευθύνθηκε στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό για τα σχόλιό του και αυτός έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ!

Διαβάστε τι δήλωσε στον Δημήτρη Δημητρόπουλο:

Τι συμβαίνει με τον Περέιρα στον ΠΑΟΚ; Γιατί δεν παίζει αυτός και προτιμώνται ο Αθανασιάδης με τον Κουλούρη;

«Υπάρχει κατάφωρη αδικία απέναντι στον Περέιρα και αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αντίρρησής του στο «φάγωμα» του Αναστασιάδη προ διετίας. Μόνο αυτός και ο Τζιόλης είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή την αλητεία. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Περέιρα έγινε ως δια μαγείας το «μαύρο πρόβατο»!

Είναι καλύτερος στα τελειώματα από Κλάους-Κουλούρη, πιο εκρηκτικός και πιο γρήγορος. Ο Αθανασιάδης είναι σε άθλια κατάσταση από τον Αύγουστο, αλλά ο Κουλούρης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάζεται γιατί έχει πολύ άσχημα τελειώματα είτε με τα πόδια είτε με το κεφάλι. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μονιμοποιήσει στην ενδεκάδα τον Περέιρα, γιατί με τους άλλους δυο πάνε χαμένα όλα τα «φορτώματα» στη μεγάλη περιοχή. Γι’ αυτό έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ να έχει τις περισσότερες τις τελικές προσπάθειες και χαμένες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα και πρώτο σκόρερ ένα δεξιό μπακ, τον Μάτος. Είναι έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ να μην χρησιμοποιείται ως βασικός και αναντικατάστατος ο Περέιρα!»

Θα χωρούσε ο Αργεντινός έστω πίσω από τον σέντερ φορ, εκεί που αγωνίζεται συνήθως ο Πέλκας;

«Ακόμα και ο Πέλκας που παίζει πίσω από τον επιθετικό, ουσιαστικά δεν διαφέρει σε στυλ από τον Κλάους ή τον Κουλούρη. Δεν είναι καλός στο «ένας με έναν», ενώ θέλει να του φέρουν την μπάλα στην περιοχή για να εκτελέσει σε πρώτο χρόνο. Δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος και είτε να τελειώσει τη φάση είτε να βγάλει ασίστ. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείται ως εξτρέμ ο Πέλκας δεν τα πάει καλά γιατί δεν έχει την ντρίμπλα. Ακόμα και εκεί καλύτερος θα ήταν ο Περέιρα!»

Θα κάνει ο Πρίγιοβιτς τη διαφορά σε σχέση με τους υπάρχοντες επιθετικούς;

«Ο Κλάους θα δικαιολογούσε την ανυπαρξία του να κινηθεί σε μεγάλο χώρο μόνο αν είχε καλή επαφή με το κεφάλι ως εκτελεστής. Όχι μόνο δεν την διαθέτει, αλλά εγώ βλέπω ότι ακόμα και ο… Βαρέλα έχει πιο σωστή κίνηση και μεγαλύτερη έφεση στην εκτέλεση με το κεφάλι κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ κερδίζει στημένες φάσεις. Το ζητούμενο για τον Πρίγιοβιτς που αποκτήθηκε είναι να μπορέσει να εκμεταλλευτεί καλύτερα από τους υπάρχοντες τα «φορτώματα» προς την περιοχή, είτε αυτά είναι ποιοτικά είτε τσαπατσούλικα.»

Γιατί δεν πάει ο κόσμος στην Τούμπα στα τελευταία παιχνίδια;

Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο γιατί βλέπει τον ΠΑΟΚ με τον ίδιο τρόπο που βλέπει ένας άνδρας μια γυναίκα ανέραστη και κρύα. Αυτός ο συνδυασμός είναι ό,τι χειρότερο. Ο ΠΑΟΚ μου θυμίζει την Κάτια Δανδουλάκη, την Μπεάτα Ασημακοπούλου και την Φλωρέτα Ζάννα!

Η Τούμπα έγινε πλέον μόδα και δεν θυμίζει την έδρα της δεκαετίας του 70’ και του 80’. Έγινε πιο σικάτη, κουλάτη. Πάνε πλέον πολύ περισσότερες γυναίκες στο γήπεδο. Οι σερβιέτες στα καταστήματα γύρω από την Τούμπα παρουσιάζουν αύξηση κάθε φορά που παίζει ο ΠΑΟΚ! Αυτή τη μόδα-καταστροφή την έφερε ο Ζαγοράκης. Την ώρα που πάει να μπει γκολ, είναι ικανή η κάμερα να δείξει ζευγαράκια που βγάζουν selfie καθώς σχεδιάζουν τη βραδινή τους έξοδο!

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, τι πιστεύετε για την επιστροφή Χιμένεθ; Έχει προοπτική ή πρόκειται για πισωγύρισμα;

«Ο Χιμένεθ ήταν τόσο καιρό άνεργος, που σημαίνει ότι η ΑΕΚ ήταν η μοναδική του επιλογή και προφανώς δεν θα έθεσε πολλούς όρους στον Μελισσανίδη. Δεν είναι σαν τον Πογέτ που έφτασε την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο και εν συνεχεία ζήτησε 15-20 εκατομμύρια σε μεταγραφές για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε να τα δώσει ο Μελισσανίδης. Τότε, μάλιστα, απαξιώθηκε από τους ρεπόρτερ και τους οπαδούς, που υποστήριξαν τον πρόεδρο. Τώρα, λοιπόν, ας τα λουστούν! Ας κάτσουν με τον Χιμένεθ να κυνηγήσουν τον Πανιώνιο, την Ξάνθη και το όνειρο της πεντάδας!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags