Facebook Pixel Φουλάρει για Γκαρσία ο Άρης!
| 2017-01-20 11:57:00

Φουλάρει για Γκαρσία ο Άρης!

Φουλάρει για Γκαρσία ο Άρης!

Ο Ουρουγουανός Εμιλιάνο Γκαρσία φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Νίκου Αναστόπουλου για τη θέση του στόπερ

Η προσπάθεια των κιτρίνων να αποκτήσουν ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό κορυφώνεται και τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για την έκβασή της. Οι περιπτώσεις είναι λίγο πολύ γνωστές. Από τη μια ο Oυρουγουανός Γκαρσία που έχει ξεχωρίσει από μια μακρά λίστα κεντρικών αμυντικών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και από την άλλη οι Μπαρτολίνι και Ποτουρίδης από την εγχώρια αγορά.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για προβάδισμα κάποιου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αυτό το έχει ο Γκαρσία, τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Ο Ουρουγουανός είναι σε καλή ηλικία (27), με γεμάτες χρονιές, στοιχεία που θέλει ο Αναστόπουλος στο παιχνίδι του αλλά και το μειονέκτημα ότι έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και λογικά θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής.

Κάτι που δεν θα χρειαστούν οι άλλοι δύο που όμως, μέχρι στιγμής, αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές. Ειδικά ο Μπαρτολίνι που έχει και πρόσφατο το… πάθημα από τον Ηρακλή, προέβαλε κάποιες παράλογες απαιτήσεις που δυσκολεύουν την απόκτησή του. Το γεγονός όμως ότι δεν τα βρήκε με τον Αστέρα Τρίπολης αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό. Κουβέντα έγινε και με την πλευρά του Ποτουρίδη, που έχοντας κι άλλες προτάσεις, προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο από τον ΑΡΗ. Με τα σημαντικά σε αξία παιχνίδια να έρχονται, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να παρθεί ως τη Δευτέρα.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags