Facebook Pixel Με μία τεράστια απουσία στο Καραϊσκάκη η Ξάνθη!
| 2017-01-20 20:06:00

Με μία τεράστια απουσία στο Καραϊσκάκη η Ξάνθη!

Με μία τεράστια απουσία στο Καραϊσκάκη η Ξάνθη!

Με... ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και με μία μεγάλη απουσία έρχεται στο Φάληρο, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η Ξάνθη.

Ο τεχνικός της Ξάνθης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ελλάδας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα γνωστά «όπλα» του, με εξαίρεση, φυσικά, τον Χαμζά Γιουνές, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο… πρώτο ματς μεταξύ των δύο, αυριανών αντιπάλων και έχει δηλωθεί εδώ και 10 μέρες από τον προπονητή του πως θα εκτίσει στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής την ποινή του.

Απουσιάζουν, δε και τα ονόματα των τιμωρημένων Λισγάρα, Φλίσκα, Ντε Λούκας, όπως, επίσης και εκείνα των Πέτρου Ορφανίδη, Μανώλη Παπαστεριανού και Οκάν Χατζητερζόγλου, που δεν κατάφεραν να αποθεραπευτούν από τους τραυματισμούς τους, σε αντίθεση με τον Άντριαν Λουσέρο που συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 18άδα.

Αναλυτικά, η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Κολλαράς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Σβάρνας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κώστας, Μελισσόπουλος, Ράνος, Λάζιτς, Ορφανίδης Λ., Τριάδης, Σολτάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags