Facebook Pixel Νέο μπάσιμο ΑΠΟΕΛ! Θέλει παίκτη του Παναθηναϊκού για... αντι-Τζαβέλλα!
| 2017-01-23 18:55:00

Νέο μπάσιμο ΑΠΟΕΛ! Θέλει παίκτη του Παναθηναϊκού για... αντι-Τζαβέλλα!

Νέο μπάσιμο ΑΠΟΕΛ! Θέλει παίκτη του Παναθηναϊκού για... αντι-Τζαβέλλα!

Οι Κύπριοι έχασαν τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά δημοσιεύματα τους θέλουν να κάνουν κίνηση για ποδοσφαιριστή των Πρασίνων!

Πριν από λίγες μέρες ο ΑΠΟΕΛ είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος κατέληξε τελικά στην τουρκική Αλάνιασπορ.

Παρ’ όλα αυτά, οι Κύπριοι φαίνεται πως συνεχίζουν να κοιτούν την Ελλάδα για την ενίσχυσή τους αφού φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Ιβάν ΙΒανόφ του Παναθηναϊκού!

Αυτό αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «sigmalive.com» που αναφέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ τσεκάρει την περίπτωση του Βούλγαρου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Πρασίνους.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Την περίπτωση του Βούλγαρου διεθνή αμυντικού Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος προτάθηκε τις τελευταίες μέρες, εξετάζει ο Τόμας Κρίστιανσεν. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος το πρώτο 6μηνο της σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να έχουν ήδη πάρει την απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.  Έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο, με το κασέ του να βρίσκεται στα οικονομικά πλαίσια των γαλαζοκιτρίνων.  Δεν αποκλείεται τις επόμενες 1-2 μέρες να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του, η οποία φαίνεται πως κερδίζει έδαφος λόγω ηλικίας σε σχέση με τον Πέτκοβιτς.  Ο Ιβάν Ιβανόφ είναι 28 ετών και πριν τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Αλάνια, Παρτίζαν ενώ είχε και πέρασμα από τη Βασιλεία, η οποία είχε πληρώσει 2,1 εκ. ευρώ στην Παρτίζαν για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας, έχοντας 40 συμμετοχές και 3 τέρματα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags