Facebook Pixel Έτσι φτάσαμε στην αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή...
| 2017-01-24 18:12:00

Έτσι φτάσαμε στην αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή...

Έτσι φτάσαμε στην αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή...

Διαβάστε όλο το στόρι για το πώς η ΠΑΕ Ηρακλής με τα εγκληματικά της λάθη στην υπόθεση του Έλληνα μέσου έφτασε στην τιμωρία αφαίρεσης βαθμών

Οπως ήταν γνωστό ο Νίκος Πουρτουλίδης το καλοκαίρι κατόπιν απόφασης του Σπύρου Παπαθανασάκη αποχώρησε από την ομάδα, διεκδικώντας μέσω προσφυγής τα δεδουλευμένα (σ.σ. 100.000 ευρώ).

Παρόλα αυτά, ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή, εκ τότε, δεν εισέπραξε ούτε μισό ευρώ, καθώς η πλευρά του Καγιούλη και του Παπαθανασάκη, δεν κάλυψε καμία από τις δόσεις που είχαν συμφωνήσει.

Πριν από ένα μήνα, ο Ελληνας μέσος μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε εξηγήσεις για την μη αποπληρωμή των χρημάτων που είχε λαμβάνειν.

Ακόμα και τότε η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έλαβε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνταν, καθώς διαφορετικά θα έχανε κάθε ένδικο μέσο που είχε στα χέρια του, προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Πλέον, ο Ηρακλής έχει προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, ώστε να καλύψει το ποσό ή να προχωρήσει σε νέο διακανονισμό, ωστόσο άγνωστο παραμένει πως αυτή η «διοίκηση» θα καταφέρει να δώσει εγγυήσεις στον ποδοσφαιριστή, για κάτι που αμέλησε επί δέκα μήνες!

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags