Facebook Pixel Τον ακούσατε; Επικές ατάκες Κυριακίδη για ΠΑΟΚ!
| 2017-01-29 21:41:00

Τον ακούσατε; Επικές ατάκες Κυριακίδη για ΠΑΟΚ!

Τον ακούσατε; Επικές ατάκες Κυριακίδη για ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του μπορεί να ηττήθηκε, αλλά ο Δημήτρης Κυριακίδης, έβγαλε το καπέλο στον ΠΑΟΚ, λέγοντας φοβερές ατάκες για τον Δικέφαλο.

Ο κίπερ του Παναιτωλικού μίλησε για την ήττα στο Αγρίνιο και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως μπόρεσε να πάρει τη νίκη με παίκτη λιγότερο.

«Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 10 παίκτες για ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Έπρεπε να πιέσουμε για να πετύχουμε εμείς το πολυπόθητο γκολ και όχι ο αντίπαλος», υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αλλάζουμε κάποια πράγματα, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μία μέρα στην άλλη, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν μας δημιουργεί άγχος ότι μειώνεται η διαφορά από τις ομάδες που είναι από πίσω».

Για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Επαιζε με 10 παίκτες και ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες, γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές του, να μπορούν να κερδίζουν ένα εκτός έδρας παιχνίδι με 10 παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα του προπονητή, πολύ πειθαρχημένη, ξέρει ο καθένας τι θα κάνει στο γήπεδο. Η αποβολή δεν τους επηρέασε καθόλου, το αντίθετο. Έμοιαζε να παίζει, όχι με 10 παίκτες, αλλά με 12 και 13 ποδοσφαιριστές, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έκανε πολλές ευκαιρίες».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags