Facebook Pixel Βόμβες Άγγελου για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
| 2017-01-31 12:34:00

Βόμβες Άγγελου για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Βόμβες Άγγελου για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μάσησε τα λόγια του, εκτοξεύοντας φαρμακερές ατάκες για Δικέφαλο,  ερυθρόλευκους και πρωτάθλημα... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια ελληνική ομάδα θέλει να προπονήσει;

Ο 63χρονος τεχνικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός αποδυναμώνεται μετά την πώληση του Μιλιβόγεβιτς και θα έχει απώλειες, ενώ πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ είναι ικανός ακόμη και φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα διαψεύδοντας τα περί συνεργασίας με το «Δικέφαλο του Βορρά»...

Για τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος θα κάνουν έργο, ενώ ομολόγησε πως θα ήθελε να εργαστεί στην ΑΕΚ.

Όσο για την ΑΕΛ, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αποχώρησε από την τεχνική της ηγεσία και πρόσθεσε πως έχει κινηθεί δικαστικά για δεδουλευμένα.  

Αναλυτικά όσα είπε στον SportFM:

-το αν του αρέσει η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Όχι, δεν μου αρέσει, όπως και δεν αρέσει σε κανέναν. Σίγουρα υπάρχει και η κρίση, αλλά ένας σημαντικός λόγος είναι πως ο κόσμος δεν βλέπει ποδόσφαιρο. Το χειρότερο από όλα είναι ο φόβος. Όλοι ασχολούνται με το αποτέλεσμα, από τους δημοσιογράφους μέχρι και τους πρωταγωνιστές. Οι δημοσιογράφοι έχουν τη λιγότερη ευθύνη. Μετά έρχονται οι παράγοντες που δεν βλέπουν τι γίνεται, ακολούθως εμείς οι προπονητές που κοιτάμε την ουσία από το φόβο μη μας διώξουν. Οι ποδοσφαιριστές όλη την εβδομάδα πιέζονται από όλα αυτά, αλλά και τους φιλάθλους. Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να χάνουμε και να χειροκροτούμε, αλλά στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο αυτό».

-την αμυντική προσήλωση των ομάδων: «Η Ελλάδα όσον αφορά στο αμυντικό κομμάτι έχουν οι ομάδες γνώμονα κατά 95% να μη δεχτούν γκολ και ένα 5% να βάλουν ένα γκολ. Αυτό δεν ισχύει στις δικές μου ομάδες. Προσπαθώ να παίξουμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο».

-την ως τώρα πορεία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός παίρνει για πλάκα το πρωτάθλημα, γιατί όλες οι ομάδες είναι χειρότερες από πέρσι, με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ αυτής της εποχής, γιατί κι αυτός δεν άρχισε καλά. Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει περίπατο. Έφυγε ο Μιλιβόγεβιτς που ήταν στυλοβάτης κι αυτούς τους παίκτες δύσκολα τους αντικαθιστάς. Πού θα βρεις έναν τέτοιον να είναι αποδεκτούς από όλους τους άλλους; Αν δεν τον αντικαταστήσει θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Ήδη δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα καμιά ομάδα. Αν θα έρθει η στραβή, θα αρχίσει η γκρίνια. Ο άξονας παίζει μεγάλο ρόλο και ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στους άξονες. Οι άξονες είναι τερματοφύλακας, κέντρο άμυνας, μεσαία γραμμή και επίθεση. Μπροστά εκτός από τον Ιντέγε μετά δεν υπάρχει τίποτα. Για τον Ανσαριφάρντ είναι άλλο να παίζεις στον Πανιώνιο και άλλο στον Ολυμπιακό. Το θετικό είναι πως αρχίζουν και μπαίνουν τα νεαρά Ελληνόπουλα. Καμιά φορά γίνεται με τον προπονητή να ρισκάρει μόνος του ή με συνεργασία της διοίκησης. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως ο Σάββας Θεοδωρίδης, θέλουν να έχουν δικά τους παιδιά στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός και πέρσι δεν ήταν καλύτερος από πρόπερσι, αλλά οι άλλοι δεν μπορούν να τον πιέσουν γιατί έχουν περισσότερα προβλήματα».

-την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Είχα πει πριν ενάμιση μήνα πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και αν δεν έχανε από τα Γιάννενα θα είχε καλές πιθανότητες. Από το 1997 έχω πει ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ και με βρίζανε. Όλοι θέλουν να βρίσκουν θύματα και δικαιολογίες. Αν το κάναμε από τότε, θα είχε πρωταθλήματα και επιτυχίες στην Ευρώπη. Δυστυχώς εμείς ασχολούμαστε με άλλα πράγματα κι όχι με τα δικά μας. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει μια ηρεμία και πάρα πολύ καλούς παίκτες. Είναι η πιο γρήγορη ομάδα στην Ελλάδα, στους άξονες είναι πολύ καλά, δεν έχει προβλήματα οικονομικά και γι’ αυτό αξίζουν τα εύσημα στους διοικούντες. Ο Ίβιτς ήταν επιλογή του Σαββίδη κι έκανε καλά που τον στήριξη. Κοιτάξτε τις ομάδες που έχουν αλλάξει προπονητές και τις άλλες που τους κρατάνε. Τον Ίβιτς τον πιστεύω πολύ, του είπα ‘μην ακούς κανέναν και μέσα από τα λάθη σου θα γίνεις καλύτερος’. Το θέμα είναι πόσο θα τον στηρίξεις τον προπονητή. Η Ξάνθη κρατά τον Λουτσέσκου και η ομάδα πάει δεύτερη, ο Παράσχος κάνει εξαιρετική δουλειά στον Πλατανιά και υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα. Ο Ολυμπιακός θα χάσει βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα».

-την πιθανότητα συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι προπονητής. Δεν δουλεύω, γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι, όπως αποδεικνύεται από τα δεδομένα. Δεν σας κρύβω ότι από τη μέρα που με έδιωξαν από τη Λάρισα τη μόνη πρόταση που είχα ήταν από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν μπορούσαν να πληρώσουν και τους δύο συνεργάτες μου, γι’ αυτό τους ευχαρίστησα και αρνήθηκα. Είχα συναντήσεις με τον κ. Σαββίδη τέτοιου είδους αρκετές. Συναντηθήκαμε μετά την Πρωτοχρονιά για να συζητήσουμε για θέματα του ΠΑΟΚ, όχι για κάποια θέση. Μου ζήτησε την άποψή μου. Δεν υπήρχε θέμα για επιστροφή μου, αφού δεν τέθηκε θέμα Ίβιτς. Ήταν απλά μια εποικοδομητική συζήτηση».

-την πορεία του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε κι έλεγα πως θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αξιώσεις. Στην αρχή έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο και ακόμη κι όταν έχανε πόντους έβγαζε ευκαιρίες, με πολύ καλούς παίκτες. Μέχρι την 6ή ή 7η αγωνιστική, όλα πήγαιναν μια χαρά, με εξαίρεση τις κατραπακιές στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι Ευρωπαίος κι αν η ομάδα δεν πάει καλά στην Ευρώπη αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Ο προπονητής που είχε δεν γνώριζε τα δεδομένα. Ο Ουζουνίδης δεν έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού, αλλά είναι καλός προπονητής και καλώς τον πήρε ο Παναθηναϊκός. Έχει την εμπειρία ότι πέρασε από την ομάδα σαν παίκτης και γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ομάδα να μιλά για διαιτησία, φέτος είναι άψογη. Τα λάθη των δικών μας είναι λιγότερα από ό,τι στο εξωτερικό. Ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος, που είναι ένα παιδί που εκτιμώ και αγαπώ, πιστεύω πως είναι ικανοί να τα βγάλουν πέρα και να πάνε την ομάδα εκεί που θέλουν και οι ίδιοι. Είναι σε καλά χέρια ο Παναθηναϊκός και είναι θέμα χρόνου».

-την πορεία της ΑΕΚ: «Οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή μόνο κακό κάνουν, εκτός κι αν δεν τον θέλουν οι παίκτες. Τότε πρέπει ο προπονητής να έχει την ντομπροσύνη να φεύγει μόνος του. Βλέπω με τον Χιμένεθ μια ΑΕΚ πιο μαζεμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από τώρα τη δουλειά του Χιμένεθ».

-το αν συζήτησε με την ΑΕΚ: «Θα ήθελα να πάω στην ΑΕΚ, γιατί είναι μια ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου, γιατί από μικρό παιδί κάνω πρωταθλητισμό. Και στη Λάρισα γι’ αυτό πήγα. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που έχει κόσμο, ιστορία και τον πρωταθλητισμό στο αίμα της. Δεν είχα καμία επίσημη πρόταση».

-την πορεία της Λάρισας: «Παρακαλάω τα παιδιά να κερδίζουν. Η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ιστορία και έναν κόσμο που την αγαπά και τη λατρεύει, αλλά δυστυχώς… αποσιωπητικά. Είχα μια εξώδικο από την ΑΕΛ, μετά το ματς με τον Πανιώνιο απολυθήκαμε όλοι. Στον Εδεσσαϊκό με είχαν απολύσει με φαξ και η ομάδα είναι στη Δ’ Εθνική από εκεί που διεκδικούσε έξοδο στο UEFA. Έμαθα πως απολύθηκα από σας. Περίμενα να μου πουν ‘πάρε τα δεδουλευμένα και σήκω φύγε’. Αναγκάστηκα να πάω για πρώτη φορά στα δικαστήρια. Είμαι εγώ τώρα άνθρωπος για τέτοια πράγματα; Η στενοχώρια μου είναι πως πήρα μια ομάδα από την αρχή και πίστευα ότι μπορώ να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, κοιμήθηκε ο Θεός και χάσαμε από την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags