Facebook Pixel Ατάκα του Κούδα που θα συζητηθεί για Ίβιτς...
| 2017-01-31 13:37:00

Ατάκα του Κούδα που θα συζητηθεί για Ίβιτς...

Ατάκα του Κούδα που θα συζητηθεί για Ίβιτς...

O παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ είπε φοβερή ατάκα για τον τεχνικό του Δικεφάλου...

Συγκεκριμένα, τόνισε οτι θέλει ο Βλάνταν Ίβιτς να μείνει στον ΠΑΟΚ για δέκα χρόνια!

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο Ίβιτς ξέρει το DNA του ΠΑΟΚ. Γνωρίζει την ομάδα. Τον είχα χαρακτηρίσει στον κύριο Σαββίδη προπονητή για μια 20ετία στον ΠΑΟΚ. Με τα σημάδια που δείχνει βαδίζει σε αυτόν τον δρόμο. Αν τον στηρίξουν από όλες τις πλευρές θα μείνει 10 χρόνια. Και θέλω να μείνει 10 χρόνια. Με αυτά που βλέπω με εκπλήσσει με το θάρρος και το θράσος του.

Του είπα 5 πράγματα του κυρίου Σαββίδη και με άκουσε. Ήταν πολύ οργισμένος με όλους. Με τον Ίβιτς με τον Μίχελ, μετά από αυτό που έγινε με τον Ατρόμητο. Ενημερώθηκε όμως και έπραξε όπως έπρεπε. Σε κάποια πράγματα δεν έχει καταλάβει τις παθογένειες του ΠΑΟΚ. Ο ρόλος μου είναι να ενημερώνω όταν βλέπω κάποια πράγματα. 60 χρόνια σε μια ομάδα είναι πολλά και καταλαβαίνεις τα πάντα.

Βέβαια του Τζαβέλλα με εντολή Ίβιτς και Μίχελ. ανανεώθηκε το συμβόλαιο. Αν υπάρχει ένα «σκουλήκι» μέσα σε μια ομάδα τρώει και τα υπόλοιπα. Ήταν μεν ο καλύτερος παίκτες πέρσι στα πλέι οφ, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα εξωαγωνιστικά.

Βλέπεις τώρα όλοι παίζουν ο ένας για τον άλλον. Δείχνει εικόνα οικογένειας τώρα ο ΠΑΟΚ. Μέχρι και τον φροντιστή τρέχουν να αγκαλιάσουν.

Ο Μάτος είναι παικταράς Ξέρει 100 κιλά μπάλα. Τον Κρέσπο τον ξεφωνίζανε πριν τον δουν. Βιαζόμαστε πολύ. Τώρα πρόλαβαν το ίδιο με τον Πρίγιοβιτς.

Τον Πρίγιοβιτς για να τον πληρώσει 6 εκατομμύρια κάτι ξέρει. Τον πιστεύει ο προπονητής. Αυτές είναι κινήσεις σωστές που γίνονται.

Συμφωνώ με τη διαχείριση που κάνει ο προπονητής. Ξέρει που και πότε πρέπει να παίξει ο καθένας. Το χαίρομαι αυτό στον Ίβιτς. Ξέρει τον κάθε αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι ξέρει πως παίζει και τι πρέπει να κάνει. Και μάλιστα με καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει για μένα τρεις στόχους. Πρωτάθλημα, Ευρώπη, κύπελλο. Απλά τους παλεύει όλους. Τίποτα δεν είναι απάλευτο.

Βέβαια όταν υπάρχουν όλοι οι –όπουλοι είτε με αρετή είτε με- καλόγερο τι να περιμένεις; Έπρεπε να δώσει άλλες 3-4 κάρτες στους παίκτες του Παναιτωλικού, αλλά έδωσε κόκκινη στον Αθανασιάδη

Δεν μπορεί να μη δίνεις ούτε κίτρινη στον Γιουγκοσλάβο γι’ αυτό που έκανε στον Κρέσπο.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags